mjaurvcein
Użytkownik
Kto jak kto ale Unibet zrobi za to zwroty.Jestem ciekawy czy ktoś moze zdążył złapać kurs 7.50 na Astralis na unibecie ???? bo wystawili odwrotnie
Kto jak kto ale Unibet zrobi za to zwroty.Jestem ciekawy czy ktoś moze zdążył złapać kurs 7.50 na Astralis na unibecie ???? bo wystawili odwrotnie
Jak zechcą to zrobią zwrotto będą najłatwiejsze pieniądze w Twoim życiu. Żart żart, jak dla mnie to jedyne z kim vp może coś ugrać to c9.
FC Orenburg - CSKA Moskwa over 5,5rr 2,00 sts
http://sportstream-365.com/viewer?sport=1&game=1719604&tagz=m7zGwkDP0MBQz9DSQs_i@v_kedUfoteFuDauCi1OLdJ1TE_NK7mZ5ptflZmTk6hvqmegoBGemZeSX16s4BeiYKpnqKngWFCQkxqemuSdWaJvamyuZ2ymoOHtEeLro6OQk5mdquCempydr6ngnFGUn5uqb2KpZ6BnZGZkrGdoaKQQnJiWWJQJ1QYAporatuje ktos transmisja do Wisla-Lechia
Tsmoki też siądą. U mnie wypłacone z całym zyskiem. Otwieramy :champagne::champagne::champagne:Dzisiaj Tsmoki pobraliście. Kursik znowu 5 był?
Winnica w siatę 3.00![]()
over 9,5 rzutów rożnych przy obecnie trzech kurs 2,10 na bet.365Jakieś pomysły na zarobek w meczu Płocka z Lechia ? ????
Runda 16 space soldiers @2.05
Zaryzykuje. NIP niby ma dobrych zawodników na pistole ale to juz nie to co kiedys, zwłaszcza denis, a Lekro w zasadzie głownie deagle. Do tego często graja na retake które praktycznie nie wychodzą, myśle ze Turcy desant zrobią. Stawka lekka bo to mimo wszystko pistole
Al Gharafa @ 3.55
Może bramka Sobiecha ?!Jakieś pomysły na zarobek w meczu Płocka z Lechia ? ????
CS GO
AGO vs Fragsters
AGO -2.5
@1.90
Złapałem po 4,6 w przerwie, bardzo dobry typ.Tsmoki też siądą. U mnie wypłacone z całym zyskiem. Otwieramy :champagne::champagne::champagne:
Tsmoki w ciągu 4 dni 3razy wchodzą po kursie 5+
Spróbuje c9 @3.6
MIBR na duscie jest dla mnie przeciętne. A c9 nawet ma ciekawe indywidualności, nie ma teamu za bardzo ale Dust to randomowa mapa