>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Wyniki Liaoning pokazują jaki jest poziom Chińczyków w kosza. Jak nie ma kilku Amerykanów to pewnie mistrz Chin przegrałby z pierwszą lepszą 2 ligową drużyną z Europy. ????

K 0

kropson1988

Gość
Działa Wam 1xbet? Ja do wczoraj nie miałem żadnego problemu z użytkowaniem go aż dzisiaj próbuję go załączyć i taki o to komunikat &quot; We&#39;re sorry
This Website is not available in your country.&quot;
Fakt siedzę w Walii ale tak jak mówię do wczoraj żadnego problemu z odpalaniem strony xbeta . Jeśli chodzi o aplikację działa na telefonie bez zarzutów , a telefon polski z polską kartą . Także nie wiem o co comone.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Gambit jest w stanie ugryźć Navi na Nuke - pierwszej mapie? Ostatnio wygrali z nimi 16:4.
Chyba sam sobie odpowiedziałeś ;) obie drużyny są tu mocne i spokojnie są w stanie to zrobić. Wszystko zależy od ekonomii. Widzę ze gambit przegrali pistole po ct, czyli juz utrudnili to sobie niesamowicie.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Chyba sam sobie odpowiedziałeś ;) obie drużyny są tu mocne i spokojnie są w stanie to zrobić. Wszystko zależy od ekonomii. Widzę ze gambit przegrali pistole po ct, czyli juz utrudnili to sobie niesamowicie.
Po ostatnim reworku(?) nuke stało się mapą trochę mniej ct?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom