Wyniki Liaoning pokazują jaki jest poziom Chińczyków w kosza. Jak nie ma kilku Amerykanów to pewnie mistrz Chin przegrałby z pierwszą lepszą 2 ligową drużyną z Europy. ????
Wyniki Liaoning pokazują jaki jest poziom Chińczyków w kosza. Jak nie ma kilku Amerykanów to pewnie mistrz Chin przegrałby z pierwszą lepszą 2 ligową drużyną z Europy. ????
Działa Wam 1xbet? Ja do wczoraj nie miałem żadnego problemu z użytkowaniem go aż dzisiaj próbuję go załączyć i taki o to komunikat " We're sorry
This Website is not available in your country."
Fakt siedzę w Walii ale tak jak mówię do wczoraj żadnego problemu z odpalaniem strony xbeta . Jeśli chodzi o aplikację działa na telefonie bez zarzutów , a telefon polski z polską kartą . Także nie wiem o co comone.
Chyba sam sobie odpowiedziałeś obie drużyny są tu mocne i spokojnie są w stanie to zrobić. Wszystko zależy od ekonomii. Widzę ze gambit przegrali pistole po ct, czyli juz utrudnili to sobie niesamowicie.
Chyba sam sobie odpowiedziałeś obie drużyny są tu mocne i spokojnie są w stanie to zrobić. Wszystko zależy od ekonomii. Widzę ze gambit przegrali pistole po ct, czyli juz utrudnili to sobie niesamowicie.