Jak zechcą to zrobią zwrotto będą najłatwiejsze pieniądze w Twoim życiu. Żart żart, jak dla mnie to jedyne z kim vp może coś ugrać to c9.
FC Orenburg - CSKA Moskwa over 5,5rr 2,00 sts
http://sportstream-365.com/viewer?sport=1&game=1719604&tagz=m7zGwkDP0MBQz9DSQs_i@v_kedUfoteFuDauCi1OLdJ1TE_NK7mZ5ptflZmTk6hvqmegoBGemZeSX16s4BeiYKpnqKngWFCQkxqemuSdWaJvamyuZ2ymoOHtEeLro6OQk5mdquCempydr6ngnFGUn5uqb2KpZ6BnZGZkrGdoaKQQnJiWWJQJ1QYAporatuje ktos transmisja do Wisla-Lechia
Tsmoki też siądą. U mnie wypłacone z całym zyskiem. Otwieramy :champagne::champagne::champagne:Dzisiaj Tsmoki pobraliście. Kursik znowu 5 był?
Winnica w siatę 3.00
over 9,5 rzutów rożnych przy obecnie trzech kurs 2,10 na bet.365Jakieś pomysły na zarobek w meczu Płocka z Lechia ? ????
Runda 16 space soldiers @2.05
Zaryzykuje. NIP niby ma dobrych zawodników na pistole ale to juz nie to co kiedys, zwłaszcza denis, a Lekro w zasadzie głownie deagle. Do tego często graja na retake które praktycznie nie wychodzą, myśle ze Turcy desant zrobią. Stawka lekka bo to mimo wszystko pistole
AGO niezła żenuaAl Gharafa @ 3.55
Może bramka Sobiecha ?!Jakieś pomysły na zarobek w meczu Płocka z Lechia ? ????
pięknie się dziś pokazały Polskie drużyny, żenada.CS GO
AGO vs Fragsters
AGO -2.5
@1.90
Złapałem po 4,6 w przerwie, bardzo dobry typ.Tsmoki też siądą. U mnie wypłacone z całym zyskiem. Otwieramy :champagne::champagne::champagne:
Tsmoki w ciągu 4 dni 3razy wchodzą po kursie 5+
Spróbuje c9 @3.6
MIBR na duscie jest dla mnie przeciętne. A c9 nawet ma ciekawe indywidualności, nie ma teamu za bardzo ale Dust to randomowa mapa