Super... nie zaliczyło asysty. Tak samo na stronie uefy Neymar asysty nie ma :#%$#:Mam nadzieje, że zaliczą na b365, bo póki co to myślą myślą, a kursik 5 by był ustrzelony.
11:8. Ale od tego stanu o ile się nie mylę do końca tb, Serbowie 4 asy wcisnęli.Ile Rosja miala w TB... 5:1 widzialem...
Żenada11:8. Ale od tego stanu o ile się nie mylę do końca tb, Serbowie 4 asy wcisnęli.
Nie wiem, czy dobrze widzę, ale to chyba obrońca tak niefortunnie zagrał.Super... nie zaliczyło asysty. Tak samo na stronie uefy Neymar asysty nie ma :#%$#:
Mi tym wynikiem kupon ocaliliWłochy siata 3-1 3.0 bet365
Toshihide Matsui / Sem Verbeek @ win 2 set @ 1,73
Rozliczyli Ci już Włochów siata ? O mnie nadal nie a ten sam typ zagranyMi tym wynikiem kupon ocalili
JA JESTEM kiedyś był typer oficjal ,ale go nie widze on zawsze podawał typki z dużymi kursami .lukiego też niema kurde wszyscy znajomi uciekaja z forum widze ,mało co jest starych użytkowników
Niewiele zabraklo...para 57 razy lepsza, ale dopiero teraz w TB wygraja z nimi 10:1 i zachce im sie grac ...
Czemu tu zawsze kolo polnocy nikogo prawie nie ma ? ????
Ci co ida do szkoly jutro znikaja i pusto na forum bo trzeba wstac na 8 ????JA JESTEM kiedyś był typer oficjal ,ale go nie widze on zawsze podawał typki z dużymi kursami .lukiego też niema kurde wszyscy znajomi uciekaja z forum widze ,mało co jest starych użytkowników
Niemam pojęcia co się dzieje adik też znikną a miał dobre typy ,Kris też go nie widze
Niby tak, leciutki rykoszet tam był, ale właśnie b365 wziął całą sytuacje pod lupę i rozliczyli mi ten bet na plus, więc jest gitarka ???? :champagne:Nie wiem, czy dobrze widzę, ale to chyba obrońca tak niefortunnie zagrał.
ZbankrutowaliJA JESTEM kiedyś był typer oficjal ,ale go nie widze on zawsze podawał typki z dużymi kursami .lukiego też niema kurde wszyscy znajomi uciekaja z forum widze ,mało co jest starych użytkowników
Niemam pojęcia co się dzieje adik też znikną a miał dobre typy ,Kris też go nie widze