uzytkownik-15140
Użytkownik
Napoli jak to Napoli, gówno gra.Powie mi ktoś o co chodzi z tym Napoli bo już mnie krew zalewa jak oglądam ten "mecz" ;x
Napoli jak to Napoli, gówno gra.Powie mi ktoś o co chodzi z tym Napoli bo już mnie krew zalewa jak oglądam ten "mecz" ;x
ciezko powiedziec czy dzadza rade natomiast do momentu bramki wydawali sie byc nieco lepsiogląda ktoś porto?? Dadzą rade wyrównać?
o czym on gada ?ciezko powiedziec czy dzadza rade natomiast do momentu bramki wydawali sie byc nieco lepsi
O tym, że Porto miało kilka sytuacji na początku drugiej połowy na bramkę, byli lepsi, ale Schalke skontrowało i strzelili oni bramkęo czym on gada ?
http://tele-wizja.ru/stream-24/podrzuci ktos streama do napoli ?
sami sobie sobie winni, karne trzeba wykorzystywać.O tym, że Porto miało kilka sytuacji na początku drugiej połowy na bramkę, byli lepsi, ale Schalke skontrowało i strzelili oni bramkę
Schalke vs Porto o1,5
Monaco vs Atletico o1,5
@2,03
Można powiedzieć że kabaret ale nie chcę obrażać Górskiego bo to była "pip" kpina..Red Star Belgrade - Napoli
Napoli over 1.5
@2.32
niestety masz racje, napoli z taką grą to o awansie moga pomarzyć o wyjściu z grupy, Crvena dostarczyciel punktów, ale tak to jest jak się nie ma żadnego napastnika na światowym poziomie, tylko przecietniaków na poziomie Milika czy Insignie.Można powiedzieć że kabaret ale nie chcę obrażać Górskiego bo to była "pip" kpina..
Liverpool - PSG
Neymar strzeli @2.5
Prędzej spodziewam się, że taki szczurek przemknie kiwką i coś strzeli niż matador. Może być różnie ale kurs niezły więc gram.
Mam nadzieje, że zaliczą na b365, bo póki co to myślą myślą, a kursik 5 by był ustrzelony.Neymar asysta