U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
Otwarty mecz na Anfield i czerwoni cisną jak dzikie świnie, PSG czeka na kontre, ale Van Dijk jak profesor steruje tyłami i włącza się do ataków pozycyjnych. Miód dla moich oczu ????
i juz prowadzimy,a typujemy 1xA karzeł strzela 3 gola
Monaco 1x kurs 2,1
Masz po 1:1, a zostala jeszcze godzina meczu,powodzonka ????i juz prowadzimy,a typujemy 1x
Zawistnych nie brakuje. Żeby to jeszcze był dobrym typerem ????Masz po 1:1, a zostala jeszcze godzina meczu,powodzonka ????
Tu nie chodzi o zawiść tylko twój komentarz był usless, czytając to można było odczuć że jesteś już pewny że kasę masz w kieszeni a typ był świetny, niestety to była cięta riposta ????Zawistnych nie brakuje. Żeby to jeszcze był dobrym typerem ????
Jak będziesz w punkcie to podpytaj i daj znaćChyba ten pan od overa Barcy i Liverpoolu 1x już zarobiony
A co ma zawiść do tego, kogo obchodzi czy wygrasz parę złoty czy nie, raczej każdy ma to w nosie.Zawistnych nie brakuje. Żeby to jeszcze był dobrym typerem ????
nie ma czym się podniecać z takim graniem i to jeszcze w STS odda tą kase z nawiązką, kwestia czasu, chyba ze to był jednorazowy strzał.Jak będziesz w punkcie to podpytaj i daj znać
wszystkie gole w 2 polowie :bow:Nacional Montevideo (res) - Wanderers Montevideo (res) over 2,5 1.60
To powinni zrobić 2,5 a kurs niezły ,tylko te rezerwy to różnie z nimi bywa
Ja pograłem to tak sporadycznie bez szaleństwa
Nocka dała zarobić na koszu a hokej zrypał Białoruski i te ako przez Galatasaray 0-0 a miałem 1,5 1 mecz niewszedł ,co zrobić ,już się przyzwyczaiłem do tego z 1 błedem
No nie wszyscy to muszą być hazardziści. Fakt, że podatek mocno boli, ale można wyjść na tym dobrze. Przy proporcjonalnym budżecie i łapaniu tylko okazji.nie ma czym się podniecać z takim graniem i to jeszcze w STS odda tą kase z nawiązką, kwestia czasu, chyba ze to był jednorazowy strzał.