za grosze czy mocno ? akurat nie oglądałem a nie wiem czy kontrowaćPróbuje HR @3 bet563
Lahti Pelicans - SaiPa SaiPa over 1.5 @1.83 ( prawie 8 minut 2 kwarty grają 5v4 może coś tam dziabną )
Mikkelin Jukurit - Oulun Karpat Jukurit over 1.5 @2
:cholerniezly:Pogoń over 4,5żk 1,99 sts
Dla mnie promocja. Maja 3 żółtka i wynik którego wraz z upływem minut będą bronić coraz bardziej zaciekle
skontrowałem po bramce na over 6,5 po 1,80 i prawie na zero wyszedlem..:cholerniezly:
Ale żeby tak fatygować się z Krakowa aż do Szczecina. Przecież oni całą noc będą wracać.O kurde już wiem o co chodziło. Wisła mając lidera i w perspektywie niedługo derby, dała dzisiaj 3 punkty Pogoni, żeby jeszcze bardziej zagmatwać i tak beznadziejną sytuację swojej sąsiadki z Cracovii. A i tak w derbach sobie odrobią.
Czy zostajemy oficjalnie przy teorii, że Stolarczyk miło wspomina pobyt w Szczecinie i jakoś tego Korta trzeba było spłacić?
1z2 ????
Niestety i
HR @6 lekko
Mapa mocno tt, myśle ze jak dadzą radę skończyć 10-5 i ugrać pistole to spokojnie maja szanse
Takiej miazgi to się nie spodziewałemPróbuje HR @3 bet563
Noo i pięknie w 3 tercji 3:0 i ostatecznie wygrana 6:3Polonia Bytom vs Orlik Opole typ: Polonia win kurs: 2,5 (Etoto) jest 10 min 1 tercji i 0:0
Nie znam sie na esporcie, wiec jak czytam takie cos jak powyzej to mowie sobie..co on pierd..i ????
Zasłużona porażka. Na pistolce czytelne i oczywiste split do B, na pierwszym fullu najprostszy wjazd na A, bez żadnego splitu, fake’a