>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej Kobiety Szwedzkie
Lulea HF W - SDE HF W 1 tercja over 1,5 1.50
Lulea HF W - SDE HF W over 5,5 1.40
Lulea HF W - SDE HF W over 6,5 1.70

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Może i wałek poszedł jakiś no nikt normalny nie powie mi że kursy przed meczem były wystawione normalnie. Buki pewnie też czegoś nie wiedziały ale ich spece mogą wiedzieć coś czego my nie.
To jest Ekstraklasa tu nie ma znaczenia czy lider gra z wiceliderem czy ostatnią drużyną w tabeli.
Tego się nie gra na 1X2

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Niektórzy tu widzę grubo popłyneli na Wiśle sugerując się wysokimi kursami. Panowie przecież to jest cały czas ta sama Wisła co przed sezonem (Skazywana na spadek) mecz na wyjeździe a wy się 1.8 spodziewaliście na nich? Sam im kibicuje z całego serca i postawiłem pare dyszek ale bez przesady. W Ekstraklasie przecież każdy może wygrać z każdym. W tej lidze nic nie wiadomo ???? Przyjeżdża Wisła Płock do Warszawy na legie i leje ich 4-0 ???? Gdzie tu logika. Takie rzeczy to tylko w naszej śmiesznej lidzę w wykonaniu przepłacanych piłkarzy.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Taśma zabujca wchodzi 2 mecze zaraz wejdą czekamy na pozostałe :eek::oops::drunk:
Kurcze oby weszło to będzie weekend zarabisty a nie
Ale korea dała zarobić na overku 2,5 ,szkoda z enie wygrali
Pozdrawiam wszystkich
na 19:30 Muncheen powinien wygrać 1.60 jak kogoś to interesuje ,grenoble też 1.40
i mamy ładne ako ????
Już się pocieszyłem za szybko trecin odwala i Fińska :sweat: ???? no ryzyko było z tym ako ,jak by weszło to wielkie szczeście a jak nie trudno ,niema co żałować niestety ta słowacka jest dziwna ????

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Bardzi zaluje, ze nie podawalem betu na Pogoń bo w 90% bylem pewien , ze tak sie to skończy ???? to jest ekstraklasa Panowie ???? jeszcze trzeba pograc Arka - Lech Dw 5-5 i ustawka do konca zycia ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Każdy kto postawił na Wisłę proszę o wiadomość, będę wiedział, kogo dać do ignora. Myślałem, że tutaj trochę wyższy poziom niż na Bukmacherka Team, no ale cóż...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom