>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
roshi 239,1K

roshi

Użytkownik
Lahti Pelicans - SaiPa SaiPa over 1.5 @1.83 ( prawie 8 minut 2 kwarty grają 5v4 może coś tam dziabną )
Mikkelin Jukurit - Oulun Karpat Jukurit over 1.5 @2

K 0

kropson1988

Gość
Nie wiem dlaczego ale przeczucie mówi mi , że pomimo tego pierwszego seta przegranego przez Serbów to oni i tak wezmą ten mecz . Serbia w siatkę na mecz @5,45 i 2 set @2,47 w 1xbet.
Ogólnie widzę 5 setów i 3:2 wygrana Serbów coś jak mecz z Holandia .
Cóż więcej dodawać hehe jak kolega wyżej przeczucie to jednak przeczucie , a można było łapac jeszcze większe kursy ✅ i ✅

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
Oglądam Wisłę pierwszy raz w tym sezonie i nie spodziewałem się, ze będą tak źle grać w obronie. Przecież sytuacje bramkowe tworzą dla Pogoni obrońcy Wisły częściej niż sami Portowcy.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Kristianstads IK - Helsingborgs HC
1 1.21
Chamonix-Morzine - Grenoble
2 1.3
Rouen - Lyon
1 1.41
EHC Red Bull Munchen - Augsburger Panther
1 1.53
Aalborg Pirates - Herlev Eagles
1 1.4
4.75

tentyp1 523

tentyp1

Użytkownik
Wisła w ogóle przyjechała tu grać w piłkę czy najchętniej by w szatni zostali i mecz sprzedali?
Chyba to drugie niestety. Pusciłem za 5 stów wisłe i już żałuję..kadrowo powinni ich zjeść a te kondony grają ewidentnie na porażkę

N 182

nafal

Użytkownik
Chyba to drugie niestety. Pusciłem za 5 stów wisłe i już żałuję..kadrowo powinni ich zjeść a te kondony grają ewidentnie na porażkę
Może i wałek poszedł jakiś no nikt normalny nie powie mi że kursy przed meczem były wystawione normalnie. Buki pewnie też czegoś nie wiedziały ale ich spece mogą wiedzieć coś czego my nie.

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
W przerwie przygotuję się do uroczystego pożegnania kasy wpłaconej na win Wisły. Dałem się nabrać na atrakcyjny kurs. Gra Wisły w obronie jest porażająco słaba.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom