rodd
Użytkownik
Siata, jeszce moga wygrac, choć nie bede ryzykowac, bo nie ogladam :]przecież ci Francuzi są żałośni ????
Siata, jeszce moga wygrac, choć nie bede ryzykowac, bo nie ogladam :]przecież ci Francuzi są żałośni ????
Simon WIN 2 set @ 1,80
Cóż więcej dodawać hehe jak kolega wyżej przeczucie to jednak przeczucie , a można było łapac jeszcze większe kursy iOgólnie widzę 5 setów i 3:2 wygrana Serbów coś jak mecz z Holandia .
Chyba to drugie niestety. Pusciłem za 5 stów wisłe i już żałuję..kadrowo powinni ich zjeść a te kondony grają ewidentnie na porażkęWisła w ogóle przyjechała tu grać w piłkę czy najchętniej by w szatni zostali i mecz sprzedali?
Może i wałek poszedł jakiś no nikt normalny nie powie mi że kursy przed meczem były wystawione normalnie. Buki pewnie też czegoś nie wiedziały ale ich spece mogą wiedzieć coś czego my nie.Chyba to drugie niestety. Pusciłem za 5 stów wisłe i już żałuję..kadrowo powinni ich zjeść a te kondony grają ewidentnie na porażkę
W przerwie przygotuję się do uroczystego pożegnania kasy wpłaconej na win Wisły. Dałem się nabrać na atrakcyjny kurs. Gra Wisły w obronie jest porażająco słaba.Chyba to drugie niestety. Pusciłem za 5 stów wisłe i już żałuję..kadrowo powinni ich zjeść a te kondony grają ewidentnie na porażkę