>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [80]

Status
Zamknięty.
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
o 18 Polonia Bytom vs Kadra PZHL hokej typ: Polonia -2,5 kurs: 1,93 oraz over 8,5 w meczu kurs: 2,03 (Etoto) Ta kadra wczoraj miała dogrywkę z Orlikiem i przegrana 6:5, generalnie powinni zbierać oklep, nawet od tych słabszych teamów. Mam nadzieję, że Polonia zagra na poważnie, z Unią fajnie się pokazali wygrywając 5:4 po dogrywce. Tutaj powinno być spokojne zwycięstwo z podmęczonymi młodzikami.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Benfica - Bayern Munich
2 1.52
Manchester City - Lyonnais
1 1.2
Real Madrid - Roma
1 1.26
Ajax - AEK Athens
1 1.45
Shakhtar Donetsk - Hoffenheim
1 1.85
6.17
----------------------------------------------
Benfica - Bayern Munich
Total Over(2.5) 1.64
Manchester City - Lyonnais
Total Over(2.5) 1.4
Real Madrid - Roma
Total Over(2.5) 1.37
3.15

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Wraca LM, to i ja skleiłem ryzykownego trebla.
Ronaldo strzeli + Real powyżej 1.5 ŻK + MU powyżej 2.5 ŻK = AKO 15,5 Totolotek
Kilka słów o każdym z typów.
Zakład z Ronaldo pobiera dziś chyba całe forum. Najwyżej wszyscy solidarnie popłyniemy. Ale fakty są takie, że CR7 wreszcie się odblokował w Serie A, a do tego w LM gra na innym poziomie. Po kursie przekraczającym 2 warto to ruszyć.
Do tego kartki Realu, bo linia niska. Roma jest nieprzyjemną ekipą, i nawet jeśli zostanie zdominowana to powinna trochę krwi napsuć linii obronnej rywala.
Mój kupon kończy wyższa linia na kartki MU, ale tak jak pisałem w dziale - widzę analogię do wczorajszego meczu Napoli. Faworyt na trudnym terenie może nie sprostać oczekiwaniom a wtedy może być różnie. Zwłaszcza zważywszy że to drużyna Mourinho, będąca w lekkim kryzysie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom