:cash:Rosol 2.46
To co zrobili w drugiej połowie zostawię bez komentarza????:tohand:ręczna na 10:00 Dinamo Czeliabińsk u20 (Handi+17,5) 1.95 pewniaczek na dziś
Ogladalem do wyniku po 9 koniec 1 polowy i se mysle lekko, a tu takie zdziwkoTo co zrobili w drugiej połowie zostawię bez komentarza????:tohand:
Popłynąłem i to grubo. W 25 minucie było 9-10 a potem zjazd do bazyręczna na 10:00 Dinamo Czeliabińsk u20 (Handi+17,5) 1.95 pewniaczek na dziś
MykBiałoruś U19 - Tadżykistan U19 @ +0.5 Do połowy @ 1.4
"Pewniak" uczy dużo pokoryPopłynąłem i to grubo. W 25 minucie było 9-10 a potem zjazd do bazy
Przez ostatnie 20 minut łby rzuciły 1 bramke,
Nawet dorzuciłem handi 19 za 3k i to uwalili
i przelamanie od razu... wiecej szczescia niz rozumu, 2 razy w mm ostatnie lini i od deuce 2 podwojne Goerges...Goerges 2 set 2.14. Ciezka oddychajaca Lesia na agresywna Goerges pobieram z przyjemnoscia
Odlamala. Wchodzę na ten statek po 2.47Goerges 2 set 2.14. Ciezka oddychajaca Lesia na agresywna Goerges pobieram z przyjemnoscia
i przelamanie od razu... wiecej szczescia niz rozumu, 2 razy w mm ostatnie lini i od deuce 2 podwojne Goerges...
nie tym razem starala sie tego nie wygrac i sie udalo ????Goerges 2 set 2.14. Ciezka oddychajaca Lesia na agresywna Goerges pobieram z przyjemnoscia
i przelamanie od razu... wiecej szczescia niz rozumu, 2 razy w mm ostatnie lini i od deuce 2 podwojne Goerges...
Pozatym widzisz quinty jak ruski zlodziej wystawił kursy na drugą mapę w męczy SS optic? Grają overpassa a SS ta mapę ostatni raz grało 4 czerwca na Roque gdzie dostali do 5 ^^Kabum wiecej fragow (Lol) @2.8