marcinmotyl
Użytkownik
ja pier.... chrisJ co nie zrobił
Snax już od co najmniej roku załamanie formy, ważne że mouz ładnie dało zarobić.Ale snax to chyba nie niesie drużyny, co on tam ma 9 fragów?
Myślę że to najlepszy clutch ever a conajmniej top 3O kur*a. Dawno, ale to dawno, nie widziałem takiego clutcha. Wszyscy juz save a Holender postanowił że sam te rundę ugra. Czapki z głów
Liquid
Na hltv na stronie konkretnego meczu zawsze są linki do klipów z highlightsami. Jak cośJezu jaka bestia
Myślę że to najlepszy clutch ever a conajmniej top 3
Łapcie bo ja go sobie zapisze na pewno ????
https://clips.twitch.tv/DrabPopularVampireOMGScoots
Haha limit 180.. Ruski zlodziej. A. Chciałem przyladowac ????ręczna na 10:00 Dinamo Czeliabińsk u20 (Handi+17,5) 1.95 pewniaczek na dziś
E: spróbowałem jeszcze raz i puścił mi kolejnych kilka kuponów ???? zbukHaha limit 180.. Ruski zlodziej. A. Chciałem przyladowac ????
No i brakło 104:100San Antonio vs Miami Heat typ: Miami win kurs: 2,32 (Unibet) po 1 polowie jest 51:52 dla Miami. Generalnie to pierwszy sparing a w 4 kwarcie ogorki wejda. Stawiam po prostu na wyzszy kurs i tyle.
Myśle że w jakimś stopniu to jest jak ze sportem. Nie doceniasz/nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo trudne jest cos takiego do zagrania póki sam nie pograsz ????No i brakło 104:100
Podziwiam fanów esportow że tym można się tak ekscytowac. Ja to nawet nie wiem o czym wy piszecie, chociaż stary nie jestem żeby nie było ????
10,5 1 set oczywiścieKamerun +10,5 2,22 grają coś dziewczyny pktow duży zapas
21:15 już rozliczamKamerun +10,5 2,22 grają coś dziewczyny pktow duży zapas
10,5 1 set oczywiście
Spadło z 1.95 na właśnie 1.75 ale zdążyłem złapać jeszcze 1.95. Może masz i limit 20 ale możesz puścić 50zakladow po 20 bynajmniej u mnieU mnie 1.75 i limit 20 u Ruska lol, co ciekawe na -17,5 też 1,75 śmiech na sali
po 1.95 bym puscil po 1,75 waste nie chce mi sie nawet klikacSpadło z 1.95 na właśnie 1.75 ale zdążyłem złapać jeszcze 1.95. Może masz i limit 20 ale możesz puścić 50zakladow po 20 bynajmniej u mnie