Oby był medal, bo Kurek i Kubiak będą mieć po 32 lata, a młodzież się ogra, wiec będzie najmocniejsza kadra od lat.Brakuje tylko medalu na igrzyskach ale jak dojdzie Leon to... o panie musi być złoto!
czekam aż ruski złodziej da coś w ofercie live ale nie ma ...4 mapa Mouse @6
po takim kursie, przy 14;9 muszę sprobówać
Teraz 14;11 i kurs @3.4 dalej fajny
4 mapa Mouse @6
po takim kursie, przy 14;9 muszę sprobówać
Teraz 14;11 i kurs @3.4 dalej fajny
przy stanie 14:14 bylo 1,9 ktore wskoczylo na 2,55 bo Liquid wygralo na 15:14 wiec wstrzymalem sie do dogrywki i pobrałem 2,0 na Myszki. Ct perfecto ????akurat ruski na csa ma bogatą ofertę prematch, ale live tragedia
za starych dobrych czasów mirage mieli kozacki. Zaczynają wyglądać co raz lepiej. Fajnie widzieć snaxa który w końcu robi robotę, myślę że to jeden z istotniejszych czynników dla których mouse coś gra. Z resztą sami mówili że bardzo mocno musieli przede wszystkim aima poprawić co skutkuje też u chrisa. A i ropz sobie przypomniał. Z kolei liquid gra tak że gra twistzz i czasem mu ktoś pomoże. BTW mvp to on zgarnie 100%.ja mam pograne myszy pre, mają szansę na piatej mapie, co sądzicie?
Dokładnie wg statystyk po rozegranych mapach to Liquid gra bez TACO (nic nowego) ale i nie widoczny jest NAF. Twistzz 104fragi na 4 mapach ;oza starych dobrych czasów mirage mieli kozacki. Zaczynają wyglądać co raz lepiej. Fajnie widzieć snaxa który w końcu robi robotę, myślę że to jeden z istotniejszych czynników dla których mouse coś gra. Z resztą sami mówili że bardzo mocno musieli przede wszystkim aima poprawić co skutkuje też u chrisa. A i ropz sobie przypomniał. Z kolei liquid gra tak że gra twistzz i czasem mu ktoś pomoże. BTW mvp to on zgarnie 100%.
PODSUMOWUJĄC, ja bym zostawiał myszy, bo wyglądają naprawdę spoko i warto zaryzykować jak już jest tak blisko
dzięki za analizę, to zostawiamyza starych dobrych czasów mirage mieli kozacki. Zaczynają wyglądać co raz lepiej. Fajnie widzieć snaxa który w końcu robi robotę, myślę że to jeden z istotniejszych czynników dla których mouse coś gra. Z resztą sami mówili że bardzo mocno musieli przede wszystkim aima poprawić co skutkuje też u chrisa. A i ropz sobie przypomniał. Z kolei liquid gra tak że gra twistzz i czasem mu ktoś pomoże. BTW mvp to on zgarnie 100%.
PODSUMOWUJĄC, ja bym zostawiał myszy, bo wyglądają naprawdę spoko i warto zaryzykować jak już jest tak blisko
4/6