Oby był medal, bo Kurek i Kubiak będą mieć po 32 lata, a młodzież się ogra, wiec będzie najmocniejsza kadra od lat.Brakuje tylko medalu na igrzyskach ale jak dojdzie Leon to... o panie musi być złoto!
czekam aż ruski złodziej da coś w ofercie live ale nie ma ...unch::headbang:4 mapa Mouse @6
po takim kursie, przy 14;9 muszę sprobówać
Teraz 14;11 i kurs @3.4 dalej fajny
i4 mapa Mouse @6
po takim kursie, przy 14;9 muszę sprobówać
Teraz 14;11 i kurs @3.4 dalej fajny
przy stanie 14:14 bylo 1,9 ktore wskoczylo na 2,55 bo Liquid wygralo na 15:14 wiec wstrzymalem sie do dogrywki i pobrałem 2,0 na Myszki. Ct perfecto ???? unch:unch::cash:akurat ruski na csa ma bogatą ofertę prematch, ale live tragedia
za starych dobrych czasów mirage mieli kozacki. Zaczynają wyglądać co raz lepiej. Fajnie widzieć snaxa który w końcu robi robotę, myślę że to jeden z istotniejszych czynników dla których mouse coś gra. Z resztą sami mówili że bardzo mocno musieli przede wszystkim aima poprawić co skutkuje też u chrisa. A i ropz sobie przypomniał. Z kolei liquid gra tak że gra twistzz i czasem mu ktoś pomoże. BTW mvp to on zgarnie 100%.ja mam pograne myszy pre, mają szansę na piatej mapie, co sądzicie?
Dokładnie wg statystyk po rozegranych mapach to Liquid gra bez TACO (nic nowego) ale i nie widoczny jest NAF. Twistzz 104fragi na 4 mapach ;oza starych dobrych czasów mirage mieli kozacki. Zaczynają wyglądać co raz lepiej. Fajnie widzieć snaxa który w końcu robi robotę, myślę że to jeden z istotniejszych czynników dla których mouse coś gra. Z resztą sami mówili że bardzo mocno musieli przede wszystkim aima poprawić co skutkuje też u chrisa. A i ropz sobie przypomniał. Z kolei liquid gra tak że gra twistzz i czasem mu ktoś pomoże. BTW mvp to on zgarnie 100%.
PODSUMOWUJĄC, ja bym zostawiał myszy, bo wyglądają naprawdę spoko i warto zaryzykować jak już jest tak blisko
dzięki za analizę, to zostawiamy z 20 funtów oferują mi 30 teraz, także nie opłaca się raczej zamykać. Polacy weszli to teraz czas na snaxa i mouse. jeszcz eraz dziękiza starych dobrych czasów mirage mieli kozacki. Zaczynają wyglądać co raz lepiej. Fajnie widzieć snaxa który w końcu robi robotę, myślę że to jeden z istotniejszych czynników dla których mouse coś gra. Z resztą sami mówili że bardzo mocno musieli przede wszystkim aima poprawić co skutkuje też u chrisa. A i ropz sobie przypomniał. Z kolei liquid gra tak że gra twistzz i czasem mu ktoś pomoże. BTW mvp to on zgarnie 100%.
PODSUMOWUJĄC, ja bym zostawiał myszy, bo wyglądają naprawdę spoko i warto zaryzykować jak już jest tak blisko
4/6 gdyby nie 5 bramek w 3 tercji byłoby 6/6 ale cóż.