L
45K
lubuszanin
Użytkownik
80 min 2:0Deportivo--Granada over 1.5
@2.55
80 min 2:0Deportivo--Granada over 1.5
@2.55
Niestety trafili trzeci raz w drugiej tercji i na tym poprzestali.Under 2,5 Amur - 3.00 LIVE
Krylia - Krasnodar
Krylia bez bramki - 2,16
Ja mam tutaj under 1,5 po 2.40 w ako, także sorry, ale nie jestem z tobą#60
S.C. Braga-Sporting Lisbon
over 2.5
@1.80
S.C. Braga-Sporting Lisbon
over 3.5
@3.10
Braga - Sporting @3 bet563
Oglądałeś może cały mecz? Bo ja nie mogłem całego, ten mój taki under bardziej taki nieprzemyślany, niż przemyślany. Dużo miałem farta?
++Braga DNB @ 1.71
Jednym okiem. Dużo fauli i gry w środku pola, jedni i drudzy dławili się jak podchodzili pod pole karne przeciwnika. Bramkę wturlał, bo dostawił nogę na 5 metrze, a zaczęło się od głupiego wybicia piłki piłkarza Sportingu.Oglądałeś może cały mecz? Bo ja nie mogłem całego, ten mój taki under bardziej taki nieprzemyślany, niż przemyślany. Dużo miałem farta?
Widziałem trochę meczu na początku 2 połowy to był underowy raczejOglądałeś może cały mecz? Bo ja nie mogłem całego, ten mój taki under bardziej taki nieprzemyślany, niż przemyślany. Dużo miałem farta?
Czyli mogło się zakończyć bezbramkowo również, ale przed bramką i po bramce widziałem po jednej bardzo dobrej okazji dla Sportingu, więc na dobrą sprawę under mógłby być też umoczony.Jednym okiem. Dużo fauli i gry w środku pola, jedni i drudzy dławili się jak podchodzili pod pole karne przeciwnika. Bramkę wturlał, bo dostawił nogę na 5 metrze, a zaczęło się od głupiego wybicia piłki piłkarza Sportingu.
Jeszcze się nie rozglądałem, jak coś będzie to wrzucę, ale wolę na live, a to już trochę za późno i oferta trochę uboga.Widziałem trochę meczu na początku 2 połowy to był underowy raczej
jakies typy na noc?
następny gol Santiago Wanderers @1,88
Ja mam over 2,5 - czekam na bramkę kogokolwiek Patrząc na H2H gospodarze wygrywali poza jednym meczem wszystko u siebieWklepią coś ci Wonderersi?
La Serena - S. Wanderers
Typ: over 2,5
Kurs: 1,64 w Betsson