nole
Forum VIP
Muguruza - Golubic @ under 18,5 gema @ 1,70
Mysle, ze Golubic ugra w tym meczu max 2 gemy ???? Ona absolutnie nie istnieje.
Absolutny nokaut.
Muguruza - Golubic @ under 18,5 gema @ 1,70
Mysle, ze Golubic ugra w tym meczu max 2 gemy ???? Ona absolutnie nie istnieje.
Pierwszy raz wypłacasz? Jaka kwota?Mam pytanie - przy próbie wypłaty z 1xbet została ona odrzucona i proszą o zdjęcie dowodu. Czy dostanę jakieś potwierdzenie na maila, że dokumenty zostały zaakceptowane i mogę wypłacić pieniądze, czy muszę próbować robić wypłatę co jakiś czas?
Pierwszy raz, 1400 zł.Pierwszy raz wypłacasz? Jaka kwota?
A wcześniej przy rejestracji konta przechodziłeś weryfikację? Wysyłałeś im dowód?Pierwszy raz, 1400 zł.
Nie, a przynajmniej nie pamiętam, bo rejestrowałem się już jakiś czas temuA wcześniej przy rejestracji konta przechodziłeś weryfikację? Wysyłałeś im dowód?
To prawdopodobnie tego nie robiłeś, bo nie sądzę, aby przy pierwszej wypłacie by cię o to prosili. Bez tego ani rusz.Nie, a przynajmniej nie pamiętam, bo rejestrowałem się już jakiś czas temu
No to ja wiem, tylko chodzi mi o to, że dokumenty wysłałem i nie wiem, czy dostanę wiadomość, że zostały zaakceptowane na maila, czy co?To prawdopodobnie tego nie robiłeś, bo nie sądzę, aby przy pierwszej wypłacie by cię o to prosili. Bez tego ani rusz.
Fener vs Besiktas o1,5
Deportivo-0,5
@3.04
Nie trafisz za nimi...ten mecz to kolejna parodia tenisa w damskim wydaniu.Zaczalem sie zastanawiac,czy Kasatkina wlasnie nie ustawia sobie wyjscia z turnieju... No coz,stawiam na Wang,teraz na jest 2:1 dla Wang i na bet365 kurs 2.1...
Dostaniesz.No to ja wiem, tylko chodzi mi o to, że dokumenty wysłałem i nie wiem, czy dostanę wiadomość, że zostały zaakceptowane na maila, czy co?