Dla mnie bet niższy jak @2 to plewy i nigdy czegos takiego nie stawiam.Proste wyliczenia.Wklad musi się zwracać .Granie na plewy=bankructwoPrzecież to jest jawne pajacowanie, nie zwracałbym uwagi
Korona over 3,5rr 1,82
:bow:Korona Kielce - Zaglebie Sosnowiec over 2,5 1.90
3:1Zagłębie strzeli @2.45
rozegrali się w 2 połowie ????Korona - Zagłębie BTS @4,3
Sędziowie nie pozwolili im tego meczu przegraćOLYMPIACOOOOOS!
Sympatyczny dubel, to musiało wejść w doliczonym ????Krasnodar + Olympiacos @2.67 bet563
Nie oglądałem całego meczu, ale w końcówce to cały czas co lecieli środkiem to jak autostrada, zero oporu i pressingu z strony gospodarzy. Co rajd to idealne pozycje do strzału, tylko że za każdym razem minimalnie nad bramką, ale... co ma wisieć nie utonie ????Sędziowie nie pozwolili im tego meczu przegrać
Jablonec o2.5 + Korona vs Zagłębie o1.5 @3.46
Beer Sheva --Bnei Yehuda over 1.5
@ 3.40
Ja za to oglądałem, gospodarze strzelili prawidłowo bramke a liniowy chyba ślepy (raczej przekupiony) podniósł chorągiewke i sędzie główny zmienił decyzje. Stawiałem na Olimpiakos także ciesze się,że wygrali ????Nie oglądałem całego meczu, ale w końcówce to cały czas co lecieli środkiem to jak autostrada, zero oporu i pressingu z strony gospodarzy. Co rajd to idealne pozycje do strzału, tylko że za każdym razem minimalnie nad bramką, ale... co ma wisieć nie utonie ????
ZleBnei Yehuda (Izrael) strzeli
@2.90
Ja rozumiem,że te derby mają swoje prawa, dużo walki itp ale skąd taki typ,skoro nawet kartki nie było. Tylko opierasz się na spotkaniach poprzednich?Fenerbahce - Besiktas over 4,5 kartek @ 1,80