Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Przeczytaj pierwsza strone tematu. Temat do taki dodatek. Mam pewien budzet ktory przeznaczam na typy ktore tam zamieszczam a nie oznacza to ze sa to jedyne ktore gram. Zagralem kazdy z nich plaska stawka oprocz chin w kosza bo tegobylem pewien i poszlo mocniej. Gdybys nie widzial to tu podalem jako single a nie w ako tak jak w dziale. Po niepowodzeniu w reczna korei zagralem te pozostale 3 w ako ale do tematu nie podawalem. Ale cieszy mnie ze ktos zaglada do tematu.
Eeee, już grają to niewiele pomogę pewnie, ale rożnica powinna być duża na korzyść gospodyń. Ciężki ten turniej bo nie ma streamów.
W meczu Krou/Aye under 76.5 do gry po mojemu @ 1.78 bo tam powinno być podobne dymanie jak wczoraj zrobili z RPA. Oni ten turniej biorą.
2. Spotkanie: FC Ufa - Rangers Typ: over 3.5 gola (1:1 70min) Kurs: 3.40 Bukmacher: Bet365
Próbuje chociaż będzie ciężko...
2 czerwone. Mecz o wszystko
Edit. 0/2
9 na 11 biegając 4 faule w 15+ minut powinni wyłapać.
Czas leci a kurs na korki Ufy nie rośnie ????
Trzeba będzie zagrać ze wbiją jakies 2 w samej koncowce.
Przeczytaj pierwsza strone tematu. Temat do taki dodatek. Mam pewien budzet ktory przeznaczam na typy ktore tam zamieszczam a nie oznacza to ze sa to jedyne ktore gram. Zagralem kazdy z nich plaska stawka oprocz chin w kosza bo tegobylem pewien i poszlo mocniej. Gdybys nie widzial to tu podalem jako single a nie w ako tak jak w dziale. Po niepowodzeniu w reczna korei zagralem te pozostale 3 w ako ale do tematu nie podawalem. Ale cieszy mnie ze ktos zaglada do tematu.