karciarz
Forum VIP
A w sieci?Eurosport
A w sieci?Eurosport
Eurosport i pewnie na stronie UEFAGdzie można oglądać losowanie LM?
on się nie meczy z Milmanem tylko sam ze sobą.Fog ma talen na WIN szlema, ale cos z nim nie tak.
Jak mozna sie meczyc w ogole z takim typem jak Millman ?
Mam go w AKO. Powiedz mi jak ulozyc AKO, aby cokolwiek w tenisie siadlo ? ????on się nie meczy z Milmanem tylko sam ze sobą.
Nie rozumiem jak to jest, że Djoko, Fed, Nadal potrafią grać cały sezon na 100% wygrywać turniej za turniejem i nic z Nimi się nie dzieje, a taki przykład Chunga. Zagrał AO na początku sezonu na maxa i kontuzja, później już nie wrócił do tej formy, tylko z każdym dniem spadek
nie jest powiedziane że przegra, może akurat od drugiego seta zechce mu się grać, powinno w końcu to szlem.Mam go w AKO. Powiedz mi jak ulozyc AKO, aby cokolwiek w tenisie siadlo ? ????
Jak moze Fog przegrac z ty siurkiem z Australii ? ????
A jeszcze warto zapytac, jak to jest, ze nikt z mlodych tenisistow nie potrafi robic konkretnego progresu do przodu ? Jeden Zverev, ktory i tak dostaje baty od najlepszych.Nie rozumiem jak to jest, że Djoko, Fed, Nadal potrafią grać cały sezon na 100% wygrywać turniej za turniejem i nic z Nimi się nie dzieje, a taki przykład Chunga. Zagrał AO na początku sezonu na maxa i kontuzja, później już nie wrócił do tej formy, tylko z każdym dniem spadek
Dlatego oni byli/są mistrzami a z Chunga nigdy nic nie będzie, jedna jaskółka wiosny nie czyni, jak Janowicz, to samo wróźę tej sierocie bez serwisu, przykro się patrzy na tę panienkę na korcie, jak typ w ATP może się tak łamać, nie ogarniam.Nie rozumiem jak to jest, że Djoko, Fed, Nadal potrafią grać cały sezon na 100% wygrywać turniej za turniejem i nic z Nimi się nie dzieje, a taki przykład Chunga. Zagrał AO na początku sezonu na maxa i kontuzja, później już nie wrócił do tej formy, tylko z każdym dniem spadek
Nie ma szans. Ogladasz jego postawe ? Przeciez on dzis przegra tutaj szybko 3:0. Ten mecz w godzine zamkna.nie jest powiedziane że przegra, może akurat od drugiego seta zechce mu się grać, powinno w końcu to szlem.
Ako to czy tenis czy piłka czy cokolwiek innego trudno trafić, logiczne.
To już o tym pisałem kiedyś, że nie ma i nie widać takiego gościa poza Zverevem, który z tych młodych jest półkę wyżej i pewnie jak skończy karierę śmietanka tenisa czyt. (Fed, Nole, Nadal) Sasha będzie liderował latami, oczywiście pod warunkiem ze ogarnie tą rozpieszczoną głowęNo on dziś tego meczu nie w
A jeszcze warto zapytac, jak to jest, ze nikt z mlodych tenisistow nie potrafi robic konkretnego progresu do przodu ? Jeden Zverev, ktory i tak dostaje baty od najlepszych.
jak to co, udaje kontuzjowanego.Chung meddical ? Wiadomo co z nim ?