_black_horse_
Użytkownik
Boze co sie z tym kobiecym tenisem wyprawia halep out muguruza out jak siostry williams zakoncza kariere to nie bedzie co ogladac
raczej LE ????Molde - Zenit
Total Over(1.5) 1.2
Apollon - Basel
Total Over(1.5) 1.24
Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08
Total Over(1.5) 1.29
AEK Larnaca - Trencin
Total Over(1.5) 1.18
Midtjylland - Malmo
Total Over(1.5) 1.36
CFR Cluj - Dudelange
Total Over(1.5) 1.29
3.97
Cluj 2,5 1.90
apolon 2,5 1.80
LM
Tomcio Atalanty nie grasz ?Molde - Zenit
Total Over(1.5) 1.2
Apollon - Basel
Total Over(1.5) 1.24
Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08
Total Over(1.5) 1.29
AEK Larnaca - Trencin
Total Over(1.5) 1.18
Midtjylland - Malmo
Total Over(1.5) 1.36
CFR Cluj - Dudelange
Total Over(1.5) 1.29
3.97
Cluj 2,5 1.90
apolon 2,5 1.80
LM
Przeczytaj pierwsza strone tematu. Temat do taki dodatek. Mam pewien budzet ktory przeznaczam na typy ktore tam zamieszczam a nie oznacza to ze sa to jedyne ktore gram. Zagralem kazdy z nich plaska stawka oprocz chin w kosza bo tegobylem pewien i poszlo mocniej. Gdybys nie widzial to tu podalem jako single a nie w ako tak jak w dziale. Po niepowodzeniu w reczna korei zagralem te pozostale 3 w ako ale do tematu nie podawalem. Ale cieszy mnie ze ktos zaglada do tematu.Skoro już się tłumaczysz to powiedz jak to grałeś bo w temacie podawałeś jako akumulatory czyli 0/2
Eeee, już grają to niewiele pomogę pewnie, ale rożnica powinna być duża na korzyść gospodyń. Ciężki ten turniej bo nie ma streamów.Masz jakieś zdanie o meczu Jupiter/Placette?
Dzięki pomyliło mi się z Hokejem sorka już poprawiam :bow:raczej LE ????
Niegram takie dałem bezpieczne mecze moim zdaniem ,a jak chcesz to dożuć coś swojegoTomcio Atalanty nie grasz ?
EurosportGdzie można oglądać losowanie LM?
Zaglądam bo czasami coś ciekawego idzie znaleźćPrzeczytaj pierwsza strone tematu. Temat do taki dodatek. Mam pewien budzet ktory przeznaczam na typy ktore tam zamieszczam a nie oznacza to ze sa to jedyne ktore gram. Zagralem kazdy z nich plaska stawka oprocz chin w kosza bo tegobylem pewien i poszlo mocniej. Gdybys nie widzial to tu podalem jako single a nie w ako tak jak w dziale. Po niepowodzeniu w reczna korei zagralem te pozostale 3 w ako ale do tematu nie podawalem. Ale cieszy mnie ze ktos zaglada do tematu.