Myślę, że tak.Czyli myślisz Atalante warto atakować ? 2,15 dają
szybkie 6 rożnych w meczu a potem nic :|Cluj od dwóch godzin nie może bramki strzelić Dudelange, to dopiero patole z rożnymi też stanęli
No to masz Corneliusa już od 54' a myślałem że szybciej da szansę Barrowi, szybkiemu zwinnemu bambo a nie tego walcaMyślę, że tak.
Oby tylko Corneliusa nie wystawił, bo cienko grał w 1 meczu. Jak wszedł, to Atalanta nagle przestała strzelać na bramkę. Nie pasuje, zbyt drewniany, powinien wrócić do Kopenhagi, bo tam był kimś.
nie no to się nie dzieje co ta ekipa wyprawia, najpierw Bragę w Portugalii załatwili teraz mają niemców w garści, w obu przypadkach przegrywaliZorya co gra w tej edycji, jestem w szoku. I tu już nie chodzi o same rezultaty co o jakość gry.
Chociaż teraz poprzeczka Salzburga, tfu Lipska
Mozna probowac szczescia , ale kim jest teraz Larson ? Dostaje od kazdej byle jakiej zawodniczki. Kerber sie osmieszyla , ale nie wydaje mi sie ze dalej bedzoe sie osmieszac. Chyba ze kontuzjaKerber od 5:2 i serwis w drugim 5:7, grajcie Larson po 3 jest, Kerber nie ma juz sił, przerwa pewnie troche ją podładuje ale nie wierze że da radę do końca a kurs spory.
A kim jest Muchova? To jest tenis i w dodatku WTA, po tym co widziałem to warto spróbować Larsson po 3 niz kerber po 1,35. Larsson uwierzy że można ugryźć NiemkęMozna probowac szczescia , ale kim jest teraz Larson ? Dostaje od kazdej byle jakiej zawodniczki. Kerber sie osmieszyla , ale nie wydaje mi sie ze dalej bedzoe sie osmieszac. Chyba ze kontuzja
W ogóle powinien wystawić go od pierszej minuty właśnei tak do 80 i wtedy walec in. A ten wystawił Zapatę co 90 minut orał na boisku w poniedziałek w Rzymie. Zupełnie bez sensuSzkoda Barrego, bo dobry jest, chyba nawet lepszy niż Zapata.
wyjdz na kort gdy temperatura wynosi 37 stopni i 90% wilgotności, w niecce kortu jest pewnie ponad 40 bez żadnego wiatru, to jest normalna sytuacja, pare lat temu nadal poddał mecz Dzumhurowi bo źle się czuł i tez na WSZ. Ale dla ciebie wszędzie są ustawkiSory ale ja nie wierze ze mecz Kerber jest czysty. Juz dawno takich jaj nie widzialem