>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Arsenal niby gra u siebie, niby nowy trener, kilka zmian w kadrze a grają jak za Wengera , z połowy wyjść nie mogą. Czekają na wyrok.
Dziwię się że wszystko ogarniasz ,albo próbujesz ogarnąć na forum.Grasz i tenis, ręczna,kosza i pilke w międzyczasie oglądasz.Albo jesteś alfa i omega ,albo dajesz tu typy na ilosc;)

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Dziwię się że wszystko ogarniasz ,albo próbujesz ogarnąć na forum.Grasz i tenis, ręczna,kosza i pilke w międzyczasie oglądasz.Albo jesteś alfa i omega ,albo dajesz tu typy na ilosc;)
PL lubie oglądać i w tv leci, a kosz czy ręczna na laptopie bo w tv transmisji nie znajdę ;)
i piłke tylko oglądam, jedynie na mundialu czy euro sie coś obstawi tak to ligi są wszędzie sprzedane ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Szachtar Karaganda - Ordabasy 1 @3,65 gospodarze po zwycięstwo o utrzymanie, Ordabasy o nic. Zobaczymy, wyniki takie, że Karaganda dalej wszystko w swoich rękach ma i może uniknąć dzisiaj spadku
Tylko, że tam będzie jeszcze jedna runda dodatkowa. Gramy 33. kolejki.:movember:

Otrzymane punkty reputacji: +11
L 45K

lubuszanin

Użytkownik
PL lubie oglądać i w tv leci, a kosz czy ręczna na laptopie bo w tv transmisji nie znajdę ;)
i piłke tylko oglądam, jedynie na mundialu czy euro sie coś obstawi tak to ligi są wszędzie sprzedane ????
No to powodzenia życzę.Ja się ogarnąłem tylko w 1dyscypline na której myślę że coś tam się znam ???? ,a w reszcie LAIK i się nie wychylam ???? ale:movember:

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
No to powodzenia życzę.Ja się ogarnąłem tylko w 1dyscypline na której myślę że coś tam się znam ???? ,a w reszcie LAIK i się nie wychylam ???? ale:movember:
jak do tej pory nie narzekam, powodzonka życzę w typowaniu piłki bo sam się przekonałem że niejednokrotnie więcej nerwów się traci na oglądaniu meczu piłkarskiego niż tenisa.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Szachtar Karaganda - Ordabasy 1 @3,65 gospodarze po zwycięstwo o utrzymanie, Ordabasy o nic. Zobaczymy, wyniki takie, że Karaganda dalej wszystko w swoich rękach ma i może uniknąć dzisiaj spadku
minus, 0-0.
Ordabasy mało zainteresowane atakowaniem, Karaganda kilka szans, ale wykończenie takie jak miejsce w lidze.

everto 24,7K

everto

Użytkownik
jak kolega wyżej pisał Arsenal z połowy nie może wyjść .City jak postawi wysoko pressing to z 16 tki mają kłopot z wyjściem no bts 1,85

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Haussener/Breer @ 1.50 ✅
Samoday/Myskiv +1.5 seta @ 1.41✅

Bednarczuk/Santos Lisboa @ 1.50⛔
Besty dzisiejsze, od 12stej, GL
Popov/Iemelianchyk (UKR) - Paszkowski/Lysikowski (POL) @ 1.50 ✅
Myskiv/Samoday (RUS) - Breer/Haussener (SUI)
@ 1.55 ✅
To musi się tak skończyć. Tzn nic nie &quot;musi&quot;, ale tak się skończy.
Ajjj BRA po tie breaku plecy.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Poland U18 W - Germany U18 W połowa +1,5 1 1.70
Valerenga — Frisk Asker 3 tercja over 1,5 1.70
Prsherov U20 — Banska Bystrica U20 3 tercja over 1,5 1.60

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ręczna u18 kobiet
Rumunia -4,5 @1,83 1 połowa MOCNO⛔
Polska +8,5 @1,78
Rosja -6,0 @1,88⛔
Kosz u18 kobiet
Dania -9,5 @1,81✅
Austria +15,5 @1,79✅
Luksemburg - Grecja o116,5 @1,83✅
Norwegia - Gruzja u123,5 @1,8✅
typy z tenisa pojawią się później
i kupon w temacie już jest
kosz elegancko wszedł, oprócz meczu greczynek gdzie w końcówce podnosiły ciśnienie pudłowanymi wolnymi to reszta na luzie. ręczna dziś zawiodła i to mocno, mam nadzieję że Polki powalczą z Niemkami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom