>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
Feye się popisało już w 9 grają. A przed 2 czerwem mieli słupek. Taka holenderska Legia się z nich zrobiła.
Pisałem stronę wcześniej bo ktoś chciał grać żeby się nie pchać... Feyenoord z nazwy istnieje na początku sezonu...
Ja bym się nie pchał... Ale ja kto woli...
Chłopacy mogą mieć w głowie jeszcze ostatnie lanie z Trencinem w LE 4:0...
Może być różnie...
Jesli juz zagrałbym over 1.5 gola gospodarzy po 2.37...
Mogę się mylić.
Powodzenia kolego
Jeśli ktoś zagrał był ✅:]
Oby do przodu
Pozdro

Otrzymane punkty reputacji: +3
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Pisałem stronę wcześniej bo ktoś chciał grać żeby się nie pchać... Feyenoord z nazwy istnieje na początku sezonu...

Jeśli ktoś zagrał był ✅:]
Oby do przodu
Pozdro
I jeszcze na dobicie 2-0 w 94 min. Komentarze jak po klęsce z Luksemburgiem ???? ale ogólnie szkoda bo mogą być nudy w Eredivisie.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
14.
Spotkanie: Holstein Kiel - Heidenheim
Typ: Btts w drugiej połowie (1:1 46min)
Kurs: 3.40
Bukmacher: Bet365
Bezpieczniej over 3.5 gola w meczu po 2.00.

Edit.
Czerwo na początku drugiej połowy zepsuło wszystko.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Rumunia serio 12:8 i w ostatniej akcji z czystej pozycji rzuca w słupek. Już nie wspomne że tempo meczu jak i gra piknikowa

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na miejscu Mioduskiego sprzedałbym ten klubik za symboliczną złotówkę i niech ktoś ten burdel ogarnia bo tylko może jeszcze stracić w ciągu najbliższych tygodni i finansowo i wizerunkowo. A co to się stało że Jędrzejczyk na boisku. Co kolejni poszli na L4 i brakło ludzi do gry?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
I te 4 przewagi to na farcie bo zrobione w ostatnich minutach pierwszej połowy
miały 2 minuty żeby zdobyć gola, Angolki jedną akcje grały 1,5 minuty, sędziowie nie reagowali.
Rumunki 1 połowę grały jak na festynie, Angolki podac nie potrafią, problemy ze złapaniem piłki. Ale cóż pierwsza wtopa, ruskie dobrze ida powinny pokryć handi i w meczu norwegi z gruzją na razie bardzo underowo

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Na miejscu Mioduskiego sprzedałbym ten klubik za symboliczną złotówkę i niech ktoś ten burdel ogarnia bo tylko może jeszcze stracić w ciągu najbliższych tygodni i finansowo i wizerunkowo. A co to się stało że Jędrzejczyk na boisku. Co kolejni poszli na L4 i brakło ludzi do gry?
Dogadali sie w sprawie kasy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom