Oby bo też pograłem Sasnowicz i set BogdanBogdan - 3.10
Sasnowicz - 1.70
Tak to widzę ???? .
Jak Bogdan się teraz 2 razy nie złamie to siądzie Ci easy ???? .Oby bo też pograłem Sasnowicz i set Bogdan
Huber chyba pierwszy mecz z takim serwismenem, nie licząc cilica na RG, nie wiadomo jak szybko się przyzwyczai do sposobu gry Ivo, ja pograłem bezpieczniej o10,5 w 1 secie po marnym 1,56 ale z 3 meczami damskimi. Karlovic słaba dyspozycja, ostatnio często łamany, ale jednak jest niewiadoma w postaci postawy PolakaJak Bogdan się teraz 2 razy nie złamie to siądzie Ci easy ???? .
Jeszcze tak myślę na wieczór do Barcy dołożyć Huberta, ale nie wiem czy to dobry pomysł xD. Ten Wolf też wygląda atrakcyjnie ???? .
W sumie można pomyśleć ???? . Choć chyba skusze się na Huberta.Huber chyba pierwszy mecz z takim serwismenem, nie licząc cilica na RG, nie wiadomo jak szybko się przyzwyczai do sposobu gry Ivo, ja pograłem bezpieczniej o10,5 w 1 secie po marnym 1,56 ale z 3 meczami damskimi. Karlovic słaba dyspozycja, ostatnio często łamany, ale jednak jest niewiadoma w postaci postawy Polaka
4 zawsze jest Arsenal ???? ???? ???? .Myslalem, ze Arsenal po zmianie trenera dostanie w koncu jakis power, zwlaszcza u siebie na tym pieknym stadionie, ale jednak nie.... Arsenal to Arsenal...oni są skazani na przegrywanie z TOP 5 w PL ????
i już siedzi 6:3 1 set dla Rumunki, wczoraj dała zarobić w meczu z Niculescu i dziś też nie zawiodła, teraz niech daje po mecz żeby koledze weszło.z tenisa
Ana Bogdan +1,5 seta @1,9
Arsenal jak co sezon z top 5 dnoCity - 1 @1.85