>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Haase WIN @ 1,95
To jest dzikius straszny. ???? ???? Zvereva ograł jak szczyla ???? Hiszpanski przebijak nie ma szans.
Sabalenka WIN @ 1,50
Shapo WIN @ 2,13

Otrzymane punkty reputacji: +10
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
więc jakaś zmiana kortów, gdyż ze strony, której używam livexscores.com/tenis jest trochę inny rozpis, pozostaje czekać, bo kończą na myślę około 5k rozpis, zainteresowanym ciekawym mogę wysłać, po zakończeniu debla zamieszczę na forum
adik1992: możesz podać stronę, źródło rozpisu kortów?
już widzę, mam: http://www.protennislive.com/posting/2018/422/op.pdf
no z tej samej i przecież teraz gra martic - anisimowa, grają 2 set dopiero, po nich wyjdzie debel mahut a później dopiero kubot z melo

Otrzymane punkty reputacji: +10
S 431

strike

Użytkownik
Haase WIN @ 1,95
To jest dzikius straszny. ???? ???? Zvereva ograł jak szczyla ???? Hiszpanski przebijak nie ma szans.
Sabalenka WIN @ 1,50
Shapo WIN @ 2,13
pogralem grubo Hasse, ale nie wyglada to dobrze w pierwszym secie. Pewnie od drugiego sie ogarnie.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Tsurenko nie zrobila kompletnie nic w tym TB a i tak go wygrala, pobiegala, poprzebijala na srodek i Makarova sama sie wyoutowala.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tsurenko nie zrobila kompletnie nic w tym TB a i tak go wygrala, pobiegala, poprzebijala na srodek i Makarova sama sie wyoutowala.
???? No to jest takie gowno wlasnie...ale zapewniam Cie...znajdz dwolony mecz tenisa gdzie jest w secie 5:1 i postaw kase na WIN tego co przegrywa w tym secie....nigdy Ci to nie wejdzie ???? ???? ???? Tak działa tenis...

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Toronto II vs Bethlehem USL typ: over 3,5 kurs: 2,05 (Etoto) Startują o 1:00 myślę że warto próbować. Ostatnie mecze Bethlehem to sporo bramek, a teraz grają z ostatnią drużyną z którą lubią sobie postrzelac.

adam68-a1 43

adam68-a1

Użytkownik
???? No to jest takie gowno wlasnie...ale zapewniam Cie...znajdz dwolony mecz tenisa gdzie jest w secie 5:1 i postaw kase na WIN tego co przegrywa w tym secie....nigdy Ci to nie wejdzie ???? ???? ???? Tak działa tenis...
wróć, zagrałem na tsurenko przy 5:1 ????

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
wczoraj oglądałem całe spotkanie cilicia z czopkiem. Marin wyglądał bardzo ale to bardzo przeciętnie. Rywal popełniał sporo błędów i jak dziś Karen będzie ogresywniejszy a przy tym Marinowi jak wczoraj nie będzie siedział serwis to szansa na 2:0 dla Kachana jest prawdopodobna.
2:0 Karen 4.75
Karen +2.5 gems 1.89 grubiej

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom