matbie
Znawca - NBA
0:2 tylkoToronto II vs Bethlehem USL typ: over 3,5 kurs: 2,05 (Etoto) Startują o 1:00 myślę że warto próbować. Ostatnie mecze Bethlehem to sporo bramek, a teraz grają z ostatnią drużyną z którą lubią sobie postrzelac.
0:2 tylkoToronto II vs Bethlehem USL typ: over 3,5 kurs: 2,05 (Etoto) Startują o 1:00 myślę że warto próbować. Ostatnie mecze Bethlehem to sporo bramek, a teraz grają z ostatnią drużyną z którą lubią sobie postrzelac.
tez tak mialem ale jak dostalem e maila ze wyplata zostala zaakceptowana to pieniadze byly na koncie po 2-3 godzinachPanowie ile czekacie na betssonie na zaakceptowanie wypłaty trustly? Czekam już 24h i dalej „in progress”
Dzięki w końcu jak ktoś napisał grubo to weszło.
Rosja u18 1.99
z 3;1 na 3;6 come on
Rus - Trevisan under 18.5 gema 1.88
potrójna
Tsurenko 2.80
makarowa złapała dołek
to mam 2 bet który warto pograć grubiej. Hong kong -11 1.90 kobiety kosz.Dzięki w końcu jak ktoś napisał grubo to weszło.
Na sts jest -7.5 za 1.70 jakby ktoś chciał.to mam 2 bet który warto pograć grubiej. Hong kong -11 1.90 kobiety kosz.
e;25;14:dance::dance::dance:Al Salmiyah (K) 2 set 1.89 ( ciągle sie waha)
bez różnicy, tam będzie blow outNa sts jest -7.5 za 1.70 jakby ktoś chciał.
głowy nie dam, nie wiem jak etyka pracy u hk i jak będą sie zachowywac przy prowadzeniu 10-15 pkt. zagrałem za sporo ale jakbym miał sie martwic to od strony głowy HK niż fizycznejAż blowout? A 21 pkt też? ????
gdzie masz ten zaklad??Aż blowout? A 21 pkt też? ????
blow out w koszu, podobnie jak w jez pot znaczy coś łatwego,dos zdmuchnąć,pewna wygranawytlumaczy mi ktos co znaczy blowout w bukmacherce ? ????
jaki kurs? na ruskich juz linia -12.5 po1.90Na etoto
A na Sts kursy na Mongolię spadają a na Hongkong rosną ????
nie wiem stary czego Ty oczekujesz. odpowiedz mi co składa się na kursy i jego wahania a odpowiesz sobie czemu w buku x jest linia taka a w buku y taka. Ja juz pograłem ten bet. kazdy gra za własne, na własną odp. W stsie pracuja debile, którzy nie mają w połowie wiedzy z kosza, ręcznej niż niektórzy z tego forum. bad true storyA na Sts kursy na Mongolię spadają a na Hongkong rosną ????