>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
C 186

casuals

Użytkownik
Lv wcale nie ma tak szybkich wyplat, ot wczoraj to byly 4 godziny, dzis od 12:26 czekam ;) sts niestety ale bije go na głowę
a to dzięki za info. Sts faktycznie 15 minut średnio a jak zamulają to wystarczy zagadać i robią przelew.Gdyby Fortuna zrobila takie wypłaty to miażdzą wszystkich z ziemniaków. Nie wiem czemu tego nie wprowadzili

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
a to dzięki za info. Sts faktycznie 15 minut średnio a jak zamulają to wystarczy zagadać i robią przelew.Gdyby Fortuna zrobila takie wypłaty to miażdzą wszystkich z ziemniaków. Nie wiem czemu tego nie wprowadzili
kiedyś pytałem ich na czacie to mówili, że mają w planach, ale to było pół roku temu, także trochę chyba te plany dalekie...

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Są tu jacyś znawcy tenisa? To proszę o opinię ???? Jak dla mnie dziś Guillermo Garcia-Lopez bierze ten pojedynek, a kurs na niego wynosi teraz @2.00. Jakieś haczyki?

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Fulham - CP BTS @1.7
Fulham - CP over 2.5 @1.8
Chelsea over 1.5 @1.7
Bytovia - Mielec BTS @1.8
Aston Villa - Wigan over 2.5 @2
Takie propozycje na godzine 16 ????

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Fortuna to jest w ogóle odosobniony przypadek. Oni nawet przy zleceniu wypłaty nie pobierają kasy z salda konta licząc na to że zanim wypłacą to ktoś te pieniądze przegra.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom