1:0
Niestety przy 10-9 dla Erdmannów Szreder skręcił kostkę i krecz. Będą zwroty pewnie.Bentzien/Erdeman 1set -2.5 @ 5.25 ZWROT
Lv wcale nie ma tak szybkich wyplat, ot wczoraj to byly 4 godziny, dzis od 12:26 czekam sts niestety ale bije go na głowęJest jakiś legalny buk oprócz sts i lvbet który ma jeszcze szybkie wypłaty ?
a to dzięki za info. Sts faktycznie 15 minut średnio a jak zamulają to wystarczy zagadać i robią przelew.Gdyby Fortuna zrobila takie wypłaty to miażdzą wszystkich z ziemniaków. Nie wiem czemu tego nie wprowadziliLv wcale nie ma tak szybkich wyplat, ot wczoraj to byly 4 godziny, dzis od 12:26 czekam sts niestety ale bije go na głowę
kiedyś pytałem ich na czacie to mówili, że mają w planach, ale to było pół roku temu, także trochę chyba te plany dalekie...a to dzięki za info. Sts faktycznie 15 minut średnio a jak zamulają to wystarczy zagadać i robią przelew.Gdyby Fortuna zrobila takie wypłaty to miażdzą wszystkich z ziemniaków. Nie wiem czemu tego nie wprowadzili
Tottenham @2 bet563
1:0Hearts - Celtic 1X 1,89 Uni spróbuję lekko.
na sts Morata strzeli i Chelsea wygra po @3.25
Morata :gool: @2.40 bet563
Lapalem Lotyszy po 6ruskie w plazowke co tam sie dzieje , bledy szkolne , normalnie jakby to ustawili
ja mialem over 26,5 w 3 secie wiec mi to bylo na rękę , oba siedza w kazdym razieLapalem Lotyszy po 6
Fortuna to jest w ogóle odosobniony przypadek. Oni nawet przy zleceniu wypłaty nie pobierają kasy z salda konta licząc na to że zanim wypłacą to ktoś te pieniądze przegra.a to dzięki za info. Sts faktycznie 15 minut średnio a jak zamulają to wystarczy zagadać i robią przelew.Gdyby Fortuna zrobila takie wypłaty to miażdzą wszystkich z ziemniaków. Nie wiem czemu tego nie wprowadzili