>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
żenujący poziom tego finału. NZ 23% celnych za 2. za 3 pkt NZ 36 a Australia 20%, wolne na poziomie 50%, masowo pudłowane po 2 rzuty wolne z rzędu. Mam nadzieję że w drugiej połowie sie obudza i choć jeden typ wejdzie.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Avangard U16 - Salavat Yulaev U16 2 i 3 tercja 1,5 1.60
Ostatnia szansa
Niema co jak nie idzie ,Może po 15 będzie lepiej jak wróce
Miłego popołudnia wszystkim

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
1.
Spotkanie: Vissel Kobe - Jubilo Iwata
Typ: Vissel over 1.5 gola (0:0 1min)
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365

Jest Podolski i Iniesta w pierwszej 11-sce. Powinniśmy zobaczyć kilka goli
Powodzenia

Edit.
✅

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Gaspar Mkhitaryan 2 frejm @ 3.11
Poziom tego snookera w ich wykonaniu nawet nie jest śmieszny. Jakby zrobić statystyki to pewnie skuteczność wbić z 5% a długich wbić 0%.
W 1 frejmie największy brejk to było czyszczenie kolorów w wykonaniu Gaspara od zielonej do różowej, czyli całe 18 pkt ????
Obaj są tak samo słabi. Może ten rywal jakiś taki bardziej poukładany, więcej myśli, ale umiejętności czysto snookerowe, bilardowe mają takie same. Nie widzę powodu, żeby któregokolwiek z nich faworyzować.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
2.
Spotkanie: Shimizu S-Pulse - Kawasaki Frontale
Typ: Shimizu over 1.5 gola (1:1 52min)
Kurs: 2.50

3.
Spotkanie: Avispa Fukuoka - Mito Hollyhock
Typ: Avispa over 1.5 gola (1:0 55min)
Kurs: 1.90
Podwójna

Edit.
2.
⛔
3.
✅

P 10

pk95

Użytkownik
Gaspar Mkhitaryan 2 frejm @ 3.11
Poziom tego snookera w ich wykonaniu nawet nie jest śmieszny. Jakby zrobić statystyki to pewnie skuteczność wbić z 5% a długich wbić 0%.
W 1 frejmie największy brejk to było czyszczenie kolorów w wykonaniu Gaspara od zielonej do różowej, czyli całe 18 pkt ????
Obaj są tak samo słabi. Może ten rywal jakiś taki bardziej poukładany, więcej myśli, ale umiejętności czysto snookerowe, bilardowe mają takie same. Nie widzę powodu, żeby któregokolwiek z nich faworyzować.
O kur**, haha, oni graja tak tragicznie, ze szok. Myślę, ze ja bym ich pyknal obu

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
O kur**, haha, oni graja tak tragicznie, ze szok. Myślę, ze ja bym ich pyknal obu
Już pal wuj poziom wbijania ale oni grają jakby to był pool bilard. Każe uderzenie to próba wbicia na zasadzie &quot;a przywale z całej siły, może coś się wtoczy&quot; ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
na 10:45 finał Australia - Nowa Zelandia
Australia -29,5 @1,88
over 162,5 @1,85 MOCNO
liczę na powtórkę z meczu grupowego. Australia o 2 poziomy na resztą a po tym co wczoraj widziałem w meczu NZ z Chińczykami to jestem jeszcze bardziej pewny tej przewagi.
⛔ i kicha, nie wiem czy presja finału ich tak sparaliżowała ale te pudła w czystych pozycjach to jakiś dramat że o wolnych nie wspomnę.
Radze zapamiętać nazwisko Maxwell Darling bo gość ma papiery na NBA.
kupon szaleniec na dziś w temacie

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
4.
Spotkanie: Hiroshima - V-Varen
Typ: Hiroshima czyste konto? Nie (0:0 25min)
Kurs: 2.00

Mam zagrane jeszcze Next goal: V-Varen po 3.50. Nieobliczalni jak zawsze a jak narazie grają dobre spotkanie z trudnym przeciwnikiem.

Edit.
⛔

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
No I gdzie ta mina dnia synek? Czucia nie oszukasz ???? pograne guimaraes x2 czy tylko szukasz atencji negujac czyjes typy I wyzywajac od januszy gdy pewnie Sam nim jestes ???? troche wiecej pokory dla doswiadczonych typerow polecam a moze I Tobie cos skapnie ???? Powodzenia ????
Hahahahaha ale mnie rozbawiłeś z samego rana doświadczony typerze. Nie chcę jechać po Tobie więc na tym zakończę. Albo dodam jedną rzecz graj dalej trzy-drogowe zdarzenia po kursach 1.20-1.30 a na pewno daleko zajedziesz fachowcu

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
5.
Ako 3 zdarzenia:

Spotkanie: Shonan Bellmare - Yokohama F
Typ: Yokohama F czyste konto? Nie (0:0 HT)
Kurs: 1.72
+

Spotkanie: Kumamoto - Yokohama FC
Typ: over 4.5 gola (1:2 HT)
Kurs: 2.00

+
Spotkanie: Kashiwa Reysol - Vegalta Sendai
Typ: Kashiwa czyste konto? Nie (0:0 HT)
Kurs: 1.72

Ako: 5.92

Edit.
⛔

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Dla mających konto na eToto: powinniście mieć freebet 20 zł do wykorzystania. Jedyny haczyk jest taki ze te 20 zł jest odejmowane od wygranej na kuponie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom