tez tak mysleSą tu jacyś znawcy tenisa? To proszę o opinię ???? Jak dla mnie dziś Guillermo Garcia-Lopez bierze ten pojedynek, a kurs na niego wynosi teraz @2.00. Jakieś haczyki?
dzieki na pewno zagramHassan 5.24
kto penia , ten nie zarabia , 155 minimum tam widzeChciałem pograć jak była linia 142 ale prześledziłem wyniki i zrezygnowałem bo nawet ze 130 mogą nie wyjść.
edit ruski pokazuje po 2 kwarcie 32:32 jakiś błąd
Chore to jest, że kupili gorszego bramkarza jak sprzedali i jeszcze 2 krotnie więcej zapłacili niz uzyskali ze sprzedażyTeraz dopiero sprawdziłem że Chelsea dała 80 mln euro za bramkarza. Świat już całkowicie oszalał by za średniego bramkarza dawać nie wiele mniej niz za Ronaldo gdzie wyceniany jest na 20 mln. Alison który jest w czołówce bramkarzy na świecie kosztował Liverpool 20 baniek mniej. A Courtouis poszedł do Realu za 35 mln. To juz z prawdziwym futbolem mało ma wspólnego
Beniaminek PL Fulham robi transfery po 20-30 mln za jednego gracza. 8 lat temu transfer czołowego gracza za kwote 50 mln był czymś wielkim a teraz byle grajki kosztują po 60-70 mln.
Obiektywnie patrząc to Szczęsny jest lepszy od Kepy a kosztował Juve chyba 10 mln. Ale kto bogatemu zabroni.Chore to jest, że kupili gorszego bramkarza jak sprzedali i jeszcze 2 krotnie więcej zapłacili niz uzyskali ze sprzedaży
Myskiv/Samoday @1.64 godz 16