wpuścić to mało, jeszcze dać strzelać karnego to dopiero historiaja tak się zastanawiam po co takiego patałacha wpuszczać, czy ci trenerzy są ślepi ?
1035227611776147457herbertowi wystarczyło siły na pierwszy set, co teraz chłop gra to nie mam pytań, jak lama.
izzi 3:0Dominikana u21 (-1,5 seta) 2.36 grubo
Ibraimi nie ma jaj, oddał karnego komuś innemuA mogliby kupić Vrdoljaka i byłoby to samo, a by nie robili nadziei ;>
ale coaching na szlemach zabroniony. Bedzie kara finansowa dla Nicka i powinien upomnienie od sędziego dostać ????1035227611776147457
Coaching pomógł
Taa, jego osoba powinna dostać dożywotniego bana za to co robi. Zwykła kpina z kibiców, a mecze z Nim nie powinny w ogóle być do obstawienia.ale coaching na szlemach zabroniony. Bedzie kara finansowa dla Nicka i powinien upomnienie od sędziego dostać ????
4:6 w 3 secie przegrały. Szkoda bo trzy razy miały przewagę brejkaLekko mozna sprobowac
Bogdan/putintseva @4,3
+1,5 seta @2,1
Zaraz zaczynaja.
Szczerze to chciałbym, ale skontrowałem na Bordo z handi, bo mi Gent zamyka taki śmieszny kupon. ;>To na koniec tej edycji eLE jeszcze awans Gent 3,10