2:1Macabi--Sarpsborg over 1.5 @2.19
Sarpsborg strzeli @3.25
I może wygrają, ale bez tego karnego awansu nie będzie. Nie raz jak Shk sklepie akcje to norwedzy nie wiedzą gdzie są. Potencjału z akcji było na 2-0 nawet karnego nie licząc.Ale walczą.
Mouse @2, mapki znane. Mecz 50-50 jak dla mnie. Uderzam w myszy, nie przekonuje mnie MIBR po tych zmianach, teraz bedzie tak naprawde pierwszy duży test tego składu
loteriaAtalanta awans 1.8 bet365
Jakie szczęście?:>W fazie grupowej wysoki handicapy przeciwko Dudelande warto będzie grać. Limit szczęścia chyba wykorzystali na kilka lat.
Przez Progress mistrzu. Ci co teraz pechowo odpadli z Ufą i zaś by grali z Rangersami ????Rok temu hitem było pokonanie Rangersów w dwumeczu przez Differdange.
Niestety apolon 1-0 taśmaMolde - Zenit
Total Over(1.5) 1.2
Apollon - Basel
Total Over(1.5) 1.24
Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08
Total Over(1.5) 1.29
AEK Larnaca - Trencin
Total Over(1.5) 1.18
Midtjylland - Malmo
Total Over(1.5) 1.36
CFR Cluj - Dudelange
Total Over(1.5) 1.29
3.97
Cluj 2,5 1.90
apolon 2,5 1.80
L .E
Legia tak jak i Sparta nie są budowane jak należy. Kiedyś w Sparcie Dockal, Krejci, Lafata w formie i to są piłkarze, rodacy, którzy dają jakość. A teraz jakaś zbieranina i odpadają ze Spartakiem Subotica i nie wiem czy Serbowie ograliby Dudelange, raczej nie.Legia, Sparta, Basel największy zjazd ostatnich lat
ja tak się zastanawiam po co takiego patałacha wpuszczać, czy ci trenerzy są ślepi ?No tak, Progres. Ale Differdange z El Rafikiem też coś ugrywali chyba wcześniej.
Er Rafik*
haha Cornelius oczywiście XD Trener do dymisji, Cornelius do Kopenhagi.