>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
cebula wymęczyła mecz po 3h, tak jak pisałem że hsieh łatwo meczu nie puści, lepiej było zagrać o18,5 kóry wszedł już po 1 secie i kurs był lepszy niz na win słowaczki

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
I może wygrają, ale bez tego karnego awansu nie będzie. Nie raz jak Shk sklepie akcje to norwedzy nie wiedzą gdzie są. Potencjału z akcji było na 2-0 nawet karnego nie licząc.
Gdyby APOEL nie spier...ł karnych to w grupie 3 cypryjskie zespoły by grały.
Legia, Sparta, Basel największy zjazd ostatnich lat

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Mouse @2, mapki znane. Mecz 50-50 jak dla mnie. Uderzam w myszy, nie przekonuje mnie MIBR po tych zmianach, teraz bedzie tak naprawde pierwszy duży test tego składu
⛔
Deklasacja. Mouse wyglada gorzej niz tragicznie. Snax gra poniżej poziomu dna, reprezentuje sobą poziom szkolnego lana. Janko odciąża bardzo mocno Fallena

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
W fazie grupowej wysoki handicapy przeciwko Dudelande warto będzie grać. Limit szczęścia chyba wykorzystali na kilka lat.
Jakie szczęście?:&gt;
Wygrali prawie wszystkie dwumecze bardzo pewnie. Zobaczmy co będą mieli za grupę, wiadomo że będą kopciuszkiem, ale może coś urwą. ;&gt; Ta reforma eLM eLE daje sporo, bo dzięki temu takie Dudelange odpadali w 2 rundzie eLM i nie grali nigdzie (i się uważa ich za totalną amatorkę), a tak to nawet jak odpadli, to mogli się pokazać z tymi co odpadli z eLM i pokazali, ze nie są gorsi. To nie pierwszy raz, kiedy zespoły z Luksemburga pokonują teoretycznie silniejszych rywali na papierze, więc nie ma mowy o szczęściu.
Rok temu hitem było pokonanie Rangersów w dwumeczu przez Differdange.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Molde - Zenit
Total Over(1.5) 1.2
Apollon - Basel
Total Over(1.5) 1.24
Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg 08
Total Over(1.5) 1.29
AEK Larnaca - Trencin
Total Over(1.5) 1.18
Midtjylland - Malmo
Total Over(1.5) 1.36
CFR Cluj - Dudelange
Total Over(1.5) 1.29
3.97
Cluj 2,5 1.90
apolon 2,5 1.80
L .E
Niestety apolon 1-0 taśma ⛔
cluj 2,5 ✅
apolon 2,5 ⛔
Nie udana l e

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Legia, Sparta, Basel największy zjazd ostatnich lat
Legia tak jak i Sparta nie są budowane jak należy. Kiedyś w Sparcie Dockal, Krejci, Lafata w formie i to są piłkarze, rodacy, którzy dają jakość. A teraz jakaś zbieranina i odpadają ze Spartakiem Subotica i nie wiem czy Serbowie ograliby Dudelange, raczej nie.
Basel za mocno się sprzedał i brak zastępców. Może kogoś wychowają, ale póki co YB ich zjada piłkarsko ,choć też aż tak dobrze nie wyglądali z Dinamo, to Bjelica jednak ma to coś, co się nie nazywa wygrywaniem.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Przez Progress mistrzu. Ci co teraz pechowo odpadli z Ufą i zaś by grali z Rangersami ????
No tak, Progres. Ale Differdange z El Rafikiem też coś ugrywali chyba wcześniej.
Er Rafik*
haha Cornelius oczywiście XD Trener do dymisji, Cornelius do Kopenhagi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom