>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jestem bardzo ciekawy jak pojdzie dziś mecz Berrettiniemu po tym co ostatnio pokazywał...Szybkie 3:0 dla Kudli ? ????

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Jestem bardzo ciekawy jak pojdzie dziś mecz Berrettiniemu po tym co ostatnio pokazywał...Szybkie 3:0 dla Kudli ? ????
Berretini tak trzyma serwis że na pewno coś tam ugra, powinien wygrać, ale patrząc na to co tu się dzieje to nic mnie nie zdziwi nawet jak Medvedev po tym co pokazywał ostatnio przewali z tym przesłabym Donskoyem.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Berretini tak trzyma serwis że na pewno coś tam ugra, powinien wygrać, ale patrząc na to co tu się dzieje to nic mnie nie zdziwi nawet jak Medvedev po tym co pokazywał ostatnio przewali z tym przesłabym Donskoyem.
Na moje Berrettini to klasyka dziś bedzie, że grał mega przed szlemem, a dziś poleci jak zwykły pizduś w 3 setach ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
KV Mechelen - Albert Quevy-Mons over 3,5 1.42
KV Mechelen - Albert Quevy-Mons over 4 1.63
Roma - Atalanta over 1,5 1.20
Roma - Atalanta over 2,5 1.68
Galatasaray - Alanyaspor 1 1.38
Galatasaray - Alanyaspor -1 1 1.51
Galatasaray - Alanyaspor over 2,5 1.44
Galatasaray - Alanyaspor over 3 1.70
Antigua and Barbuda W - Cuba W over 4,5 1.41
Antigua and Barbuda W - Cuba W over 5 1.56
Antigua and Barbuda W - Cuba W over 5,5 1.85
2 typki pierwsze ⛔
Pozostałe ✅
Cuba dała zarobić po 1 polowie na over 5,5 było 2 a miałem problemy z netem żeby zapodać :sweat: ????
Ale udało sie trafić jedynie puchar mnie przekręcił ,lepiej niegrać ich bo tam składami mieszają
Dziękuje ktoś skorzystał :bow::fistbump:????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Kudla 3:0 @ 2,65
Ze Zverevem nie poszło, ale tu pojdzie. Kudla lepszy w wymianach, serwis 2 razy mocniejszy od Włocha, do tego u siebie gra. Publika za nim. Berrettini juz w meczu z Chungiem ostatnio bardzo slabo gral. Wedlug mnie dostanie tutaj szybkie baty 3:0. Kudla go złamać powinien ze 3 razy w tym secie, a nie tylko raz.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
13.
Spotkanie: Atletico Rafaela - Quilmes
Typ: Quilmes over 1.5 gola (0:0 5min)
Kurs: 5.00
Bukmacher: Bet365
Podwójna.
Bardzo ryzykownie poraz kolejny...

Edit.
Wynik: 2:1
5/9

U 0

Gość
Zaraz sie zacznie o 2 Jamajka na live jak dadzą będzie sporo bramek w tym meczu ,przed meczowe brak kursów a szkoda bo tam licze na ładne strzelanko
zapraszam na 2 śledzić wątek ,coś zapodam jak tylko dadzą
Hokej pięknie wszedł amur 5,5 i omsk wygrana
ale forum miałem problemy ,ale jest ok i mogę podawać teraz normalnie
Niewiem czy zagram tenisa chyba że jakaś tasiemke za drobne bo zawsze sie znajdą niespodzianki wniej
Siema Typer Oficjal :fistbump:

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
2.43 Felix Auger Aliassime, Shapo to Shapo potrafi grać pięknie, ale też potrafi zagrać kolejnego seta dno tak jak pokazał w drugim secie. Według mnie wezmie to młodszy Kanadyjczyk, wie o co gra i jego gra wygląda solidniej

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
14.
Spotkanie: Real Zamora - Cruz Azul Hidalgo
Typ: Cruz Azul over 3.5 gola (1:3 62min)
Kurs: 2.62
Bukmacher: Bet365
Podwójna.

Chwila przerwy... Zobaczymy co z tych dwóch typów będzie...
Siema Tomcio

Edit.
Po raz kolejny było blisko...
Goście nie wykorzystali karnego w 92min...

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
2.43 Felix Auger Aliassime, Shapo to Shapo potrafi grać pięknie, ale też potrafi zagrać kolejnego seta dno tak jak pokazał w drugim secie. Według mnie wezmie to młodszy Kanadyjczyk, wie o co gra i jego gra wygląda solidniej
Czlowieku tu nic nie.wiadomo.w tym meczu jedyne wnisoki to takie ze chloapki dwa Kanadyjczyki swietnie sie &quot;bawią&quot;. Alissme prowadzi w pierwszym secie 5:2 i go przegrywa. W drugim Shapo prowadzi z dwoma brejkami i go oddaje. Jaja do kwadratu. Ja gram Shapo mimo wszystko ????

johnq 309

johnq

Użytkownik
Zaraz sie zacznie o 2 Jamajka na live jak dadzą będzie sporo bramek w tym meczu ,przed meczowe brak kursów a szkoda bo tam licze na ładne strzelanko
zapraszam na 2 śledzić wątek ,coś zapodam jak tylko dadzą
Hokej pięknie wszedł amur 5,5 i omsk wygrana
ale forum miałem problemy ,ale jest ok i mogę podawać teraz normalnie
Niewiem czy zagram tenisa chyba że jakaś tasiemke za drobne bo zawsze sie znajdą niespodzianki wniej
Siema Typer Oficjal :fistbump:
Też czekam na Jamajkę...Kubanki dały zarobić ale mecz jak na jakiejś paraolimpiadzie ???? tragedia

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Czlowieku tu nic nie.wiadomo.w tym meczu jedyne wnisoki to takie ze chloapki dwa Kanadyjczyki swietnie sie &quot;bawią&quot;. Alissme prowadzi w pierwszym secie 5:2 i go przegrywa. W drugim Shapo prowadzi z dwoma brejkami i go oddaje. Jaja do kwadratu. Ja gram Shapo mimo wszystko ????
Mi akurat over 3.5 seta w tym meczu zamykało tasmę i trochę się uśmiałem. Ciekawe, czy Berretini zacznię grać na 100%, bo 4/4 taśmy, to byłby mega wynik.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Harrison @ 2,75 przy 1-1 w trzecim secie Unibet
Anderson miał 3pilki setowe na 2-0.a za chwilę.przegrywa.swoj serwis i seta. Amerykanin wygląda dobrze, ma większy wachlarz zagrań i się nie podpala. Anderson ma ogromne problemy z wykorzystywaniem brejkow co było widać z Tsitsipasem kiedys. Zobaczymy, to może być ta największa i być może jedyna niespodzianka pierwszej rundy

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Niestety, problemy z sercem i oddychaniem wygrały⛔

U 0

Gość
Też czekam na Jamajkę...Kubanki dały zarobić ale mecz jak na jakiejś paraolimpiadzie ???? tragedia
To się ciesze ważny zarobek nawet nie ogladałem tylko wynik śledziłem
Jamajka tez powinna wykorkować nieźle
Gratulacje na Cube zarobku :yes::bow::victory::fistbump:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom