Berretini tak trzyma serwis że na pewno coś tam ugra, powinien wygrać, ale patrząc na to co tu się dzieje to nic mnie nie zdziwi nawet jak Medvedev po tym co pokazywał ostatnio przewali z tym przesłabym Donskoyem.Jestem bardzo ciekawy jak pojdzie dziś mecz Berrettiniemu po tym co ostatnio pokazywał...Szybkie 3:0 dla Kudli ? ????
Na moje Berrettini to klasyka dziś bedzie, że grał mega przed szlemem, a dziś poleci jak zwykły pizduś w 3 setach ????Berretini tak trzyma serwis że na pewno coś tam ugra, powinien wygrać, ale patrząc na to co tu się dzieje to nic mnie nie zdziwi nawet jak Medvedev po tym co pokazywał ostatnio przewali z tym przesłabym Donskoyem.
2 typki pierwszeKV Mechelen - Albert Quevy-Mons over 3,5 1.42
KV Mechelen - Albert Quevy-Mons over 4 1.63
Roma - Atalanta over 1,5 1.20
Roma - Atalanta over 2,5 1.68
Galatasaray - Alanyaspor 1 1.38
Galatasaray - Alanyaspor -1 1 1.51
Galatasaray - Alanyaspor over 2,5 1.44
Galatasaray - Alanyaspor over 3 1.70
Antigua and Barbuda W - Cuba W over 4,5 1.41
Antigua and Barbuda W - Cuba W over 5 1.56
Antigua and Barbuda W - Cuba W over 5,5 1.85
Czym on jest zmęczony jak grają lekko ponad 40minut a ostatni mecz grał 2 tygodnie temu ????Oglądam Tsitsipasa i wygląda na zmęczonego
Stefanosa trzeba zapytać, popatrz na Greka, a na Robredo i na poruszanie się po korcie. 16 lat różnicyCzym on jest zmęczony jak grają lekko ponad 40minut a ostatni mecz grał 2 tygodnie temu ????
Czlowieku tu nic nie.wiadomo.w tym meczu jedyne wnisoki to takie ze chloapki dwa Kanadyjczyki swietnie sie "bawią". Alissme prowadzi w pierwszym secie 5:2 i go przegrywa. W drugim Shapo prowadzi z dwoma brejkami i go oddaje. Jaja do kwadratu. Ja gram Shapo mimo wszystko ????2.43 Felix Auger Aliassime, Shapo to Shapo potrafi grać pięknie, ale też potrafi zagrać kolejnego seta dno tak jak pokazał w drugim secie. Według mnie wezmie to młodszy Kanadyjczyk, wie o co gra i jego gra wygląda solidniej
Też czekam na Jamajkę...Kubanki dały zarobić ale mecz jak na jakiejś paraolimpiadzie ???? tragediaZaraz sie zacznie o 2 Jamajka na live jak dadzą będzie sporo bramek w tym meczu ,przed meczowe brak kursów a szkoda bo tam licze na ładne strzelanko
zapraszam na 2 śledzić wątek ,coś zapodam jak tylko dadzą
Hokej pięknie wszedł amur 5,5 i omsk wygrana
ale forum miałem problemy ,ale jest ok i mogę podawać teraz normalnie
Niewiem czy zagram tenisa chyba że jakaś tasiemke za drobne bo zawsze sie znajdą niespodzianki wniej
Siema Typer Oficjal :fistbump:
Mi akurat over 3.5 seta w tym meczu zamykało tasmę i trochę się uśmiałem. Ciekawe, czy Berretini zacznię grać na 100%, bo 4/4 taśmy, to byłby mega wynik.Czlowieku tu nic nie.wiadomo.w tym meczu jedyne wnisoki to takie ze chloapki dwa Kanadyjczyki swietnie sie "bawią". Alissme prowadzi w pierwszym secie 5:2 i go przegrywa. W drugim Shapo prowadzi z dwoma brejkami i go oddaje. Jaja do kwadratu. Ja gram Shapo mimo wszystko ????
Niestety, problemy z sercem i oddychaniem wygrały2.43 Felix Auger Aliassime, Shapo to Shapo potrafi grać pięknie, ale też potrafi zagrać kolejnego seta dno tak jak pokazał w drugim secie. Według mnie wezmie to młodszy Kanadyjczyk, wie o co gra i jego gra wygląda solidniej
To się ciesze ważny zarobek nawet nie ogladałem tylko wynik śledziłemTeż czekam na Jamajkę...Kubanki dały zarobić ale mecz jak na jakiejś paraolimpiadzie ???? tragedia