L
45K
lubuszanin
Użytkownik
W Maroku over 1.5
@3.05
@3.05
1:1W Maroku over 1.5
@3.05
1:1 Jak na pon jest ok :cash::cash: ????W Maroku over 1.5
@3.05
Zverev to jeszcze wygra. Polozyl mi dwa kupony, ale mecz ogarnie pewnie.Największym pajacem dzisiejszego dnia to jest chyba Zverev, grał tak jakby tego meczu nie chciał wygrać, to co zrobił w trzecim i czwartym secie to jest kompromitacja lub jak kto woli sabotaż.
Rublov też jakiś niewyraźny, przy bp dostaje jakiegoś paraliżu, tyle bp zwalić, a później łamie się za pierwszym.
on już kondycyjnie nie wyrobi moim zdaniem, tam już dawno powinno być 3-0 i po meczu, a będzie 2-3.Zverev to jeszcze wygra. Polozyl mi dwa kupony, ale mecz ogarnie pewnie.
Siedzi!12.
Spotkanie: UTC Cajamarca - Deportiva Contalao
Typ: Deportiva over 1.5 gola (1:1 69min)
Kurs: 7.00
Bukmacher: Bet365
Strzał...
Kurs kusił...
Z serii... Nie ma rzeczy niemożliwych...
Zobaczysz, ze Zverev wygra. On ten mecz od poczatku ma calkowicie pod kontrola. Ten Fritz to straszna pala. Jak mu Zverev pozwala to gra, jak przycisnie to jest koniec. Juz jest 2:0.on już kondycyjnie nie wyrobi moim zdaniem, tam już dawno powinno być 3-0 i po meczu, a będzie 2-3.
Ten mecz jak i spotkanie Ruuda I set Lajovicia + oddany set Coricia są mega podejrzane.. Dlaczego Oni tak odpuszczają na szlemie..niby Zverev połamał na 2-0 w piątym ale i tak pewnie będzie powtórka z 3 i 4, nie będzie sobą jak się nie połamie.
chyba z 2-0 na 2-4, pisałem Zverev to albo wałkarz albo osoba niespełna rozumu.Misza Zverev - Fritz wygląda na klasyczny FIX z 2-0 i 4-2...:bandit:
No coż tracę wyczucie w tenisie. To zle zwiastuje. Trzeba isc na emeryture bukmacherska i skupic sie tylko na zuzlu ????chyba z 2-0 na 2-4, pisałem Zverev to albo wałkarz albo osoba niespełna rozumu.
po za tym tak fix już leciał od 3 seta, do 2-0 i przełamania w 3, Zverev miał wszystko pod kontrolą, nagle zaczął grać gorzej niż amator ze szkółki, albo wał albo jest aż taką pizdą, cięzko wyczuć.
Trzeba po prostu wyszukiwać takich meczy jak Zvereva na wielkich szlemachNo coż tracę wyczucie w tenisie. To zle zwiastuje. Trzeba isc na emeryture bukmacherska i skupic sie tylko na zuzlu ????