>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
MLS na noc 04:30
Derby LA Galaxy vs LA FC typ: over 3,5 kurs: 1,83 (Etoto) generalnie to niskie te kursy na over w tym meczu. Co sie dziwić Galaxy ostatnie 3 mecze minimum 4 bramki LA FC ostatnio mniej, ale to są derby. pojedynki między nimi sae dosyć świeże i obfitują w gole. Galaxy u siebie bedzie się chcialo odkuc za ta ostatnia wpadke 5:0 z Seattle. Licze na grad bramek co tu wiecej pisać.
Oj kiepska skuteczność i tylko 1:1 ⛔

ajayinho 2,4K

ajayinho

Użytkownik
Przepraszam że tutaj piszę, ale ma ktoś z Was problem z ładowaniem strony? Strasznie to wygląda, strona się do końca jakby nie ładowała i już nie wiem czy to tylko u mnie. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.

dspk666 7,8K

dspk666

Użytkownik
sorry , tylko u mnie coś graficznie nie działa na forum , czy to ogóły bład ?
Przepraszam że tutaj piszę, ale ma ktoś z Was problem z ładowaniem strony? Strasznie to wygląda, strona się do końca jakby nie ładowała i już nie wiem czy to tylko u mnie. Proszę o odpowiedź i pozdrawiam.
AHA . tak u mnie to samo ????

jozzy22 711,3K

jozzy22

Użytkownik
Jest na forum odpowiedni temat w którym znalazłby odpowiedz. Pracują nad tym aby wszystko wróciło no normy

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Problem od strony. Zgłoszone zostało dla naszego technika.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Kinguin 2 mapa @2.2
Serio, 2.2 kurs na kinguin na Nuke? Z pocałowaniem ręki biorę. Optic było wczoraj tragiczne nie ma co sie sugerować tamta mapka.

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
7.
2 zdarzenia:

1.Spotkanie: Cerezo Osaka - Senfrecce Hiroshima
Typ: Senfrecce over 1.5 gola (0:1 HT)
Kurs: 1.72
+
2.Spotkanie: Shimizu S-Pulse - Cansadole Sapporo
Typ: Shimizu over 1.5 gola (1:1 HT)
Kurs: 1.57