filipek1996
Użytkownik
I kto zoostał tym zawodnikiem meczu? ????
jak wszystkie typy grałeś na przysłowiową pałe to się nie dziw. Wszystko jak leci karny w meczu, niestrzelony karny, no już lepiej mogłeś dawać kto rozpocznie mecz ... Nie grać na siłe oficjalu to może coś ugrasz ????Mam aby karnego - nie grałem przed bo to loteria jak uj... Jak nie zagrałem - weszło... Jak zagrasz... Nawet karnego z d. nie będzie... I VAR nie pomoże... A tu finał i proszę...
Później podlicze MŚ jak znajdę chwilę ale nic dobrego nie wyszło z samych MŚ.
Udanego dnia
Niestety Chorwacja padła jednak fizycznie wkoncu musiało to przyjść szkoda ,że w finale ale i tak wielki szacun dla nich za ten wyczyn , za dojście do finału , za ten mecz godny finału . Brawo Francja , brawo Chorwacja !!Ehh i się zemściło miał nawet 15:40 w jednym gemie Djoka i nic . Za to Chorwacja pokazuje charakter i trzeba spróbować wygrana Chorwacji w 90 minut @4,56 i wygrana pucharu @2,45.
E: W ciekawy momencie podałem heh var i karny . Francja póki co mega farci i pewnie będzie wygrywać .
Gram tak od latach nie ucz ojca dzieci robić to że tu nie podałem nie znaczy że nie grałem wrzucam jak mogę a gram jak zawsze pozdro i z fartem.jak wszystkie typy grałeś na przysłowiową pałe to się nie dziw. Wszystko jak leci karny w meczu, niestrzelony karny, no już lepiej mogłeś dawać kto rozpocznie mecz ... Nie grać na siłe oficjalu to może coś ugrasz ????
Brozovic kartka - TAK @3.40 bet563
& Mbappe over 2.5 celnego strzału @3.75 bet563
Zawodnik meczu OFFICIAL: Antoine GRIEZMANNI kto zoostał tym zawodnikiem meczu? ????
:dance::dance::dance:I za free beta Zawodnik meczu: Griezmann @8
Remis w finale @2.80
Anderson +2.5 seta @1.70
Over 1.5 faulu na Griezmann @1.55
Czas doliczony 2 połowy finału mundialu over 4.5 @1.85
nagroda pocieszenia, jak z Messim 4 lata temuModric najlepszy zawodnik ms. Dziwny wybór.