xbrajanx
Użytkownik
To co konieć MŚ, nie wszystkie mecze był ciekawe ale to takie oderwanie się od piłki ligowej. Czekamy na 2022 listopad. A już za nie długo wracamy do codzienności: Seria A, Ekstraklasa i LM ????
Wygranie tego meczu niczego im potencjalnie nie da (patrząc na tabelę), myślisz, że będzie pełna motywacja?Mam pograne tez w singlach i dublach te typy, takze do wyboru do koloru, Ekwador bet dnia imo LDU QUITO,
:champagne::champagne::champagne::cash::cash::cash: w ciągu godziny odrobiony cały dzień i prawie 1k do przodu dzięki temu spotkaniu.peya/melichar 1 set @2,25
mecz @2,4
i 2:0 @4
na dluzsze mete i tak bedzie:cwl::champagne::champagne::champagne::cash::cash::cash: w ciągu godziny odrobiony cały dzień i prawie 1k do przodu dzięki temu spotkaniu.
Tak jak pisałem sam Jamie Murray nie da rady wygrać finału.
dzięki za miłe słowa, dla takich userów chcę się podawac typy, to daje więcej motywacji niż reputy.na dluzsze mete i tak bedzie:cwl:
co myślisz o Golden Guardians?CS za godzinę: https://www.hltv.org/matches/2324088/3dmax-vs-red-reserve-esea-mdl-season-28-europe
3DMAX - Red Reserve @2.62 bet563
poprostu sledze Twoje typy tutaj jaki i w temacie i taki jest moj wniosek, balansujesz na krawendzi i ratuje Cie w ostatniej chwili jakis typ tak jak dzisiaj...ale na dluzsza mete.....moze nie potrzebnie to napisalem ale zycze Ci jak najlepiejdzięki za miłe słowa, dla takich userów chcę się podawac typy, to daje więcej motywacji niż reputy.