całkiem fajnie pól forum gra na zespół który o nic nie gra i wystawił rezerwowy skład na ostatrnie spotkanie przed wakacjami a drugie pół zachodzi sie ze smiechuDobry wieczór załogo
Jak wam leci ,umnie nieźle ,kosze posiadały pięknie po południu
Pozdrawiam wszystkich Goraco i zastanawiam się nad godziną 1 coś z usa ,albo Mexykańskiej
Dziękuje ja mało jestem niestety ,to nie widze co każdy gra ,ale jak gadałem z ludźmi grali Chorwacje a ja mówiłem Francja i wygrała 4-2całkiem fajnie pól forum gra na zespół który o nic nie gra i wystawił rezerwowy skład na ostatrnie spotkanie przed wakacjami a drugie pół zachodzi sie ze smiechu
Jaki mecz? Ekwador? ????całkiem fajnie pól forum gra na zespół który o nic nie gra i wystawił rezerwowy skład na ostatrnie spotkanie przed wakacjami a drugie pół zachodzi sie ze smiechu
takJaki mecz? Ekwador? ????
to zależy kiedy postawiłeśMam jedno pytanie. Czy gdy dane spotkanie zaczyna się przed planowaną godziną choćby 10 minut to jest rozliczane po kursie 1 prawda ?
Mam jedno pytanie. Czy gdy dane spotkanie zaczyna się przed planowaną godziną choćby 10 minut to jest rozliczane po kursie 1 prawda ?
2-0 połowa i grająOver 1,5 1.84 połowa red bul
takie coś daje za drobne
Po prostu zapomnijmy o tym AKO... Po boskiej sobocie gorsza niedzielaPilka Nozna Towarzyskie
CS Marítimo - Cd Os Armacenenses 1 @1.20
Pilka Nozna USA MLS
Atlanta United - Seattle Sounders 1 @1.36
Los Angeles FC - Portland Timbers BTTS @1.44
Pilka Nozna Ekwador
Liga Dep Universitaria Quito - Deportivo Cuenca 1 @1.80
Pilka Nozna Meksyk
CF Monterrey - Necaxa BTTS @1.95
AKO 8.04
Mam pograne tez w singlach i dublach te typy, takze do wyboru do koloru, Ekwador bet dnia imo LDU QUITO, i Atlanta United ogolnie duuuze spadki, pozdrawiam i z fartem!! ????
95:80Dyscyplina: Koszykówka, NBA, SL
Godzina: 2:00
Spotkanie: Portland Trail Blazers - Boston Celtics
Typ: PTB -2.5 pkt OT
Kurs: 1.87
Bukmacher: Unibet
Analiza:
To będzie zdecydowanie najtrudniejszy rywal dla Celtów. Na razie Zieloni męczyli się z pionkami jacym byli Heat, Hornets czy Knicks. Tutaj stanie ekipa bardzo wysoko rozstawiona, która w każdym spotkaniu prezentowała się z bardzo dobrej strony jak na Ligę Letnią. Tutaj siła ofensywna jest za wielka na mój klub któremu kibicuje. Strasznie mizernie wyglądają C's w 4 Q gdzie nie ma komu pociągnąć tego wózka. Czy to z Knicks czy to z Heat w 4 Q dostawaliśmy prawie 10 pkt i chciałbym abyście mieli to gdzieś za głową przed tą 4 Q bo być może to będzie świetna okazja na zarobek w tej ostatniej tercji. O rosterach nie będę pisał. Przeanalizowane mam dość fajnie rywala. Nie mam żadnych zastrzeżeń do Birda, Semiego i troszkę szkoda, że nie można spotrzeć jak wygląda Williams nowy nabytek tegorocznego draftu.
Co do Świetlistych Smug to bardzo dużo opcji w ofensywie. Z niezłej strony pokazuje się Baldwin IV, Layman, McDaniels czy też Simon, Trent. Każdy z nich dodaje mnóstwo energii po obu stronach parkietu i daje sporą zdobycz pkt a to w SL jest kluczowe. Smugi wygrały w SL wygrały wszystkie 4 spotkania i dziś ograją grubo Boston Celtics.
brać tylko