Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Co tam się dzieje w tej Maladze ???? trener zmienił całą jedenastke na poczatku drugiej połowy i Nottingham zadał dwa szybkie ciosy. Niestety nie oglądam na live bo jestem w pracy
Hokej
Zavolzhskaya Flotilla over 3,5 1.50 indywidualnie
za drobne bo to grają 3x10 min i jest czas mały ,ale powinni dać rade
Na tyle kończe
Na live troche zarobiłem ,a na piłkach Tragedja ,ale jeszcze dzień się nie skończył
Powodzenia wszystkim
śmiać się chce na ten cashback. U ruskich dubel zagrany za 200 e Galovic under 8.5 gema (weszlo) i San Miguel Berman Alaska Aces over 198 i na ten moment mogę wypłacić 211 e
padłem, dowcipni są mocno
U ruskich słabo to wygląda w dafabet w połowie meczu gdy zespół na który postawiłeś przegrywa 10 punktami to można wypłacać po kursie 1. Oczywiście nie zawsze ale przeważnie tak jest.
12. Spotkanie: Kumamoto - Machida Zelvia Typ: Btts w drugiej połowie/yes (1:2 HT) Kurs: 3.00 Bukmacher: Bet365
13. Spotkanie: Fagiano Y - Matsumoto Typ: Btts/yes (0:0 HT) Kurs: 3.75 Bukmacher: Bet365 14.
Ako: 12+13 (3.00x3.75) 11.25 Bet365
Ostatnie trzy typy ode mnie...
Co ma być to bedzie...
Mnie już przekręciła Japońska na overy 1,5 w 2 meczach po 1-0 i tak tracimy kase
Jak chcesz zagraj turcje i Francje wkoszu ja chyba zagram te 2 mecze za jakas sumke
Pograłem sam za sporo Francje 1.30 i coś dożuce do niej ,albo niegram Montegero moż ewygrać lepiej z handi +8.5 a najlepiej zostawić w spokoju ten meczyk
Kusi Francja over 19,5 1 kwarta 1.75 francja -5,5 1.67 cały meczyk
Tak coś pykne za jakieś końcówki z buka
Hokej
Zavolzhskaya Flotilla over 3,5 1.50 indywidualnie
za drobne bo to grają 3x10 min i jest czas mały ,ale powinni dać rade
Na tyle kończe
Na live troche zarobiłem ,a na piłkach Tragedja ,ale jeszcze dzień się nie skończył
Powodzenia wszystkim