piotrex007
Użytkownik
Ale to masz, że goście strzelą 4 bramki, nie ogólnie...ciekawe ciekawe...na betsson za over 3,5 jest 1,49
Ale to masz, że goście strzelą 4 bramki, nie ogólnie...ciekawe ciekawe...na betsson za over 3,5 jest 1,49
o matko..mój błąd...wybaczcie ????Ale to masz, że goście strzelą 4 bramki, nie ogólnie...
Tu gdzieś na forum jest dział dla początkujących...ciekawe ciekawe...na betsson za over 3,5 jest 1,49
U ruskich słabo to wygląda w dafabet w połowie meczu gdy zespół na który postawiłeś przegrywa 10 punktami to można wypłacać po kursie 1. Oczywiście nie zawsze ale przeważnie tak jest.śmiać się chce na ten cashback. U ruskich dubel zagrany za 200 e Galovic under 8.5 gema (weszlo) i San Miguel Berman Alaska Aces over 198 i na ten moment mogę wypłacić 211 e
padłem, dowcipni są mocno
Wynik 2:1 wiec over 1,5 wchodzi a over 2,5Pusamania vs Barito Indonezja typ: Pusamania over 1,5 kurs 1,86 oraz Pusamania over 2,5 po kursie 3,75 tak lekko probujemy. Startuja o 10:30.
????Garmin @2
Mnie już przekręciła Japońska na overy 1,5 w 2 meczach po 1-0 i tak tracimy kaseCo myślicie o grubszym pograniu kitajców w ako, a mianowicie over 4,5 w meczu Kumamoto-Machida oraz ov 1,5 Okayama-Yamaga?
4-1 i grają 3 tercje
na livescore pierw Machida czerwo, a 3 min później zmienili na gospodarzy ???????
Kto?
Popraw