>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Co tam się dzieje w tej Maladze ???? trener zmienił całą jedenastke na poczatku drugiej połowy i Nottingham zadał dwa szybkie ciosy. Niestety nie oglądam na live bo jestem w pracy

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej
Zavolzhskaya Flotilla over 3,5 1.50 indywidualnie
za drobne bo to grają 3x10 min i jest czas mały ,ale powinni dać rade
Na tyle kończe
Na live troche zarobiłem ,a na piłkach Tragedja ,ale jeszcze dzień się nie skończył
Powodzenia wszystkim

A 320

azael

Użytkownik
śmiać się chce na ten cashback. U ruskich dubel zagrany za 200 e Galovic under 8.5 gema (weszlo) i San Miguel Berman Alaska Aces over 198 i na ten moment mogę wypłacić 211 e
padłem, dowcipni są mocno
U ruskich słabo to wygląda w dafabet w połowie meczu gdy zespół na który postawiłeś przegrywa 10 punktami to można wypłacać po kursie 1. Oczywiście nie zawsze ale przeważnie tak jest.

G 179

gajek

Użytkownik
Co myślicie o grubszym pograniu kitajców w ako, a mianowicie over 4,5 w meczu Kumamoto-Machida oraz ov 1,5 Okayama-Yamaga?

typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
12.
Spotkanie: Kumamoto - Machida Zelvia
Typ: Btts w drugiej połowie/yes (1:2 HT)
Kurs: 3.00
Bukmacher: Bet365

13.
Spotkanie: Fagiano Y - Matsumoto
Typ: Btts/yes (0:0 HT)
Kurs: 3.75
Bukmacher: Bet365
14.
Ako: 12+13 (3.00x3.75)

11.25
Bet365
Ostatnie trzy typy ode mnie...
Co ma być to bedzie...

U 0

Gość
Co myślicie o grubszym pograniu kitajców w ako, a mianowicie over 4,5 w meczu Kumamoto-Machida oraz ov 1,5 Okayama-Yamaga?
Mnie już przekręciła Japońska na overy 1,5 w 2 meczach po 1-0 i tak tracimy kase
Jak chcesz zagraj turcje i Francje wkoszu ja chyba zagram te 2 mecze za jakas sumke
Pograłem sam za sporo Francje 1.30 i coś dożuce do niej ,albo niegram Montegero moż ewygrać lepiej z handi +8.5 a najlepiej zostawić w spokoju ten meczyk

U 0

Gość
Kusi Francja over 19,5 1 kwarta 1.75
francja -5,5 1.67 cały meczyk
Tak coś pykne za jakieś końcówki z buka
Hokej
Zavolzhskaya Flotilla over 3,5 1.50 indywidualnie
za drobne bo to grają 3x10 min i jest czas mały ,ale powinni dać rade
Na tyle kończe
Na live troche zarobiłem ,a na piłkach Tragedja ,ale jeszcze dzień się nie skończył
Powodzenia wszystkim
4-1 i grają 3 tercje ✅
Super weszło i tak trzymać
Na razie zakończymy ,chyba ż ecoś się znajdzie jakiś HOKEJ ciekawy ,albo siatkoweczka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom