>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
a Ty dalej w its coming home wierzysz? hehe, juz Ci mowilem, ze Chorwacja im pokaze gdzie ich miejsce :p Belgia to inny level inna klasa zespolu,poukladani z dwoma dyrygentami a rudzi to zbieranina, typowa srednia ekipka ktorej trafil sie maly final jak naklejka w lays, ja juz sie nie moge doczekac jak ich dojada dzisiaj, tutaj juz paralizu nie bedzie jak w polfinale, gdzie Kev zapomnial jak sie gra itd itd , ja zagralem grubiej Belgow dla mnie lokata, pozdro
Nie gram tego meczu . Powodzenia

A 320

azael

Użytkownik
Nigdy nie zrozumiem jak będąc zespołem o klasę lepszym mieć kilkanaście punktów przewagi po dwóch kwartach i trzecią dostać 20 punktami. Drugi taki przypadek w ciągu weekendu.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Hmm pierwszy raz spotykam się z takim zapisem... co to się oznacza i gdzie to się stosuje (chyba tylko tutaj...?)
:eek:
Awans, nie trudno zgadnac ????
Czyli Belgia OT or ET
E:
Ktos jeszcze uwaza krykiet za parodie sportu? Jak oni tego gigantyczne areny zapelniaja. A jak Anglia wygrala z Australia, to byl wiekszy hype w narodzie niz przez caly mundial.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Gia Lai vs Can Tho Wietnam pilka typ: over 3,5 kurs (2,05) 12 start
Cho Hi Minh vs Da Nang typ: over 3,5 kurs: 2,25 (Etoto) do tego Da Nang over 1,5 ale nie mam jeszcze kursu w etoto. Reszta na livie trzeba obserwowac, mocno overowa liga. 12 zaczynają.
ed Sorki Da Nang o 13 zaczynaja
Wietnam ładnie siedzi Gia Lai over 3,5 ✅ a Cho Hi Minh over 3,5 ✅ oraz Da Nang over 1,5 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
mat95tw 129

mat95tw

Użytkownik
Over 7,5 asa w meczu Sereny z Kerber to moim zdaniem smakowity kąsek. Serena jest spokojnie sama w stanie tą linie zrobić a przecież Kerber 2-3 asy też może dołożyć.Tym bardziej,że to finał i zapowiada się zacięty mecz, może nawet 3 sety i Serena będzie walić serwisami ile fabryka dała żeby zdobywać łatwe punkty przeciwko najlepszej defensorce na świecie Kerber.
w forbecie jest linia 10.5 na asy oplaca sie w to wchodzic ?
albo 2,5 kerber i 8.5 sereny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom