Nie gram tego meczu . Powodzeniaa Ty dalej w its coming home wierzysz? hehe, juz Ci mowilem, ze Chorwacja im pokaze gdzie ich miejsce Belgia to inny level inna klasa zespolu,poukladani z dwoma dyrygentami a rudzi to zbieranina, typowa srednia ekipka ktorej trafil sie maly final jak naklejka w lays, ja juz sie nie moge doczekac jak ich dojada dzisiaj, tutaj juz paralizu nie bedzie jak w polfinale, gdzie Kev zapomnial jak sie gra itd itd , ja zagralem grubiej Belgow dla mnie lokata, pozdro
Hmm pierwszy raz spotykam się z takim zapisem... co to się oznacza i gdzie to się stosuje (chyba tylko tutaj...?)
i rzutem na taśmeRosenheim - Garching
Rosenheim over 1.5 Kurs: 2.00
Rosenheim over 2.5 Kurs: 4.00
Awans, nie trudno zgadnac ????Hmm pierwszy raz spotykam się z takim zapisem... co to się oznacza i gdzie to się stosuje (chyba tylko tutaj...?)
Wietnam ładnie siedzi Gia Lai over 3,5 a Cho Hi Minh over 3,5 oraz Da Nang over 1,5Gia Lai vs Can Tho Wietnam pilka typ: over 3,5 kurs (2,05) 12 start
Cho Hi Minh vs Da Nang typ: over 3,5 kurs: 2,25 (Etoto) do tego Da Nang over 1,5 ale nie mam jeszcze kursu w etoto. Reszta na livie trzeba obserwowac, mocno overowa liga. 12 zaczynają.
ed Sorki Da Nang o 13 zaczynaja
No tak trzeba być domyślnym, ale czasami może być z tym problem , nie lepiej napisać po prostu awans ?Awans, nie trudno zgadnac ????
w forbecie jest linia 10.5 na asy oplaca sie w to wchodzic ?Over 7,5 asa w meczu Sereny z Kerber to moim zdaniem smakowity kąsek. Serena jest spokojnie sama w stanie tą linie zrobić a przecież Kerber 2-3 asy też może dołożyć.Tym bardziej,że to finał i zapowiada się zacięty mecz, może nawet 3 sety i Serena będzie walić serwisami ile fabryka dała żeby zdobywać łatwe punkty przeciwko najlepszej defensorce na świecie Kerber.
Szkoda, mysle ze moje czucie telepatyczne jest dosyc silne i warto hehe, im joking ofc, z fartem ryju ????Nie gram tego meczu . Powodzenia