>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Nadal wyraźny problem fizyczny ma, po 175 km bije pierwsze serwisy
grajcie lokomotywy na Djokovica póki jest kurs
Jak ja lubię takich pelikanow jak Ty ???? jeszcze nawet Djoko nie serwowal a Ty juz wyciągasz wnioski. Rafa to jest maszyna i jak trafia to nie ma bata .

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Mi te spiny Nadala przypominaja bazooke samonaprowadzajaca w Wormsach 8)

C 334

copper

Użytkownik
Czego ja się tu dowiaduje...mecz o trzecie miejsce MŚ to mecz o...nic...dobre, to się uśmiałem...Gdyby to jeszcze grały w nim ekipy Niemiec czy Brazylii to bym prędzej zrozumiał ale dla takich ekip jak młoda Anglia czy złote wciąż młode pokolenie belgijskiego futbolu mecz o trzecie miejsce meczem o nic? Czego tu ludzie nie wymyślą...Dla jednych i drugich trzecie miejsce byłoby sukcesem, nawet dla celującej w złoto Belgii.

U 0

Gość
Loftusa mozna bylo zapamietac na tym turnieju z kartki z Panama, gruby talent

U 0

Gość
Mit o mocnej obronie Anglikow powinien pasc juz dzisiaj, bo jeszcze sami w to uwierza i bedzie pozniej szok.
Tez widze dzisiaj hokej typu 3:2

E:
Mozna gdzies ogladac tenis na wozkach? Widze powtorke z tegorocznego Wimbledonu i to jest mega. Wielki szacun

C 334

copper

Użytkownik
Over 7,5 asa w meczu Sereny z Kerber to moim zdaniem smakowity kąsek. Serena jest spokojnie sama w stanie tą linie zrobić a przecież Kerber 2-3 asy też może dołożyć.Tym bardziej,że to finał i zapowiada się zacięty mecz, może nawet 3 sety i Serena będzie walić serwisami ile fabryka dała żeby zdobywać łatwe punkty przeciwko najlepszej defensorce na świecie Kerber.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom