Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Gieksa Katosy o 10 przegrywa z Gwarkiem Tarnowskie Góry 1:2 a o 18 gra kolejny towarzyski z Łódzkim Widzewem, ma ktoś jakieś info jakimi składami grali itp ?
Jak ja lubię takich pelikanow jak Ty ???? jeszcze nawet Djoko nie serwowal a Ty juz wyciągasz wnioski. Rafa to jest maszyna i jak trafia to nie ma bata .
Czego ja się tu dowiaduje...mecz o trzecie miejsce MŚ to mecz o...nic...dobre, to się uśmiałem...Gdyby to jeszcze grały w nim ekipy Niemiec czy Brazylii to bym prędzej zrozumiał ale dla takich ekip jak młoda Anglia czy złote wciąż młode pokolenie belgijskiego futbolu mecz o trzecie miejsce meczem o nic? Czego tu ludzie nie wymyślą...Dla jednych i drugich trzecie miejsce byłoby sukcesem, nawet dla celującej w złoto Belgii.
Over 7,5 asa w meczu Sereny z Kerber to moim zdaniem smakowity kąsek. Serena jest spokojnie sama w stanie tą linie zrobić a przecież Kerber 2-3 asy też może dołożyć.Tym bardziej,że to finał i zapowiada się zacięty mecz, może nawet 3 sety i Serena będzie walić serwisami ile fabryka dała żeby zdobywać łatwe punkty przeciwko najlepszej defensorce na świecie Kerber.