Różnie może być .....
Viettel FC - Hue FC over 2.5 @2.Unibet
a Ty dalej w its coming home wierzysz? hehe, juz Ci mowilem, ze Chorwacja im pokaze gdzie ich miejsce Belgia to inny level inna klasa zespolu,poukladani z dwoma dyrygentami a rudzi to zbieranina, typowa srednia ekipka ktorej trafil sie maly final jak naklejka w lays, ja juz sie nie moge doczekac jak ich dojada dzisiaj, tutaj juz paralizu nie bedzie jak w polfinale, gdzie Kev zapomnial jak sie gra itd itd , ja zagralem grubiej Belgow dla mnie lokata, pozdroRóżnie może być .....
Lamak był w przerwie za @21 w Fortunie.Niestety,ale overy bramkowe na plusDaejon Citizen robi pięknego lamaka ????
za ile zagrałeś? za 10 zł chyba, bo nie wierze że masz więcej jak ty na lokaty grasz w meczach o trzecie miejsce mundialu XDa Ty dalej w its coming home wierzysz? hehe, juz Ci mowilem, ze Chorwacja im pokaze gdzie ich miejsce Belgia to inny level inna klasa zespolu,poukladani z dwoma dyrygentami a rudzi to zbieranina, typowa srednia ekipka ktorej trafil sie maly final jak naklejka w lays, ja juz sie nie moge doczekac jak ich dojada dzisiaj, tutaj juz paralizu nie bedzie jak w polfinale, gdzie Kev zapomnial jak sie gra itd itd , ja zagralem grubiej Belgow dla mnie lokata, pozdro
1. Nie gram w polskiej walucieza ile zagrałeś? za 10 zł chyba, bo nie wierze że masz więcej jak ty na lokaty grasz w meczach o trzecie miejsce mundialu XD
Człowieku to jest mecz o trzecie miejsce MŚ XD jak można używać takich słów jak lokata w takim meczu, opanuj sie1. Nie gram w polskiej walucie
2. Nie, nie gram za 10 zl
3. Tak takie jest moje przekonanie, czucie i mam takie zdanie o tym meczu od poczatku
4. Nie mierz innych swoja miara
Pozdro
Sprobujemy 1x @1.91
można i też uważam, że dzis Belgia wygra. Po prostu dysponują bardzo dobrze zbilansowanym teamem, sporo doświadczenia i cwaniactwa w środku (Witsel + Fell), Hazarda + Rudego nie trzeba przypominać. Anglia niby solidna w defensywie a zajechanych Chorwatów nie potrafiła dobić. WIdać było co są warci gdy stracili gola i u większości reprezentantów UK pełno w gaciach.Człowieku to jest mecz o trzecie miejsce MŚ XD jak można używać takich słów jak lokata w takim meczu, opanuj sie
to powiedz za ile zagrałeś, 20 euro? xd
bo zapałkowiczów co grają za potężne stawki z zapałek to tutaj nie brakuje, zanim ktoś sie wypowie na temat jakiś lokat itp itd to powinien mieć obowiązek wstawienia screena bo inaczej o pogadać to każdy może
Pedro Martinez 1 set
2.62