>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Różnie może być .....
a Ty dalej w its coming home wierzysz? hehe, juz Ci mowilem, ze Chorwacja im pokaze gdzie ich miejsce :p Belgia to inny level inna klasa zespolu,poukladani z dwoma dyrygentami a rudzi to zbieranina, typowa srednia ekipka ktorej trafil sie maly final jak naklejka w lays, ja juz sie nie moge doczekac jak ich dojada dzisiaj, tutaj juz paralizu nie bedzie jak w polfinale, gdzie Kev zapomnial jak sie gra itd itd , ja zagralem grubiej Belgow dla mnie lokata, pozdro

M 150

mattanderson

Użytkownik
a Ty dalej w its coming home wierzysz? hehe, juz Ci mowilem, ze Chorwacja im pokaze gdzie ich miejsce :p Belgia to inny level inna klasa zespolu,poukladani z dwoma dyrygentami a rudzi to zbieranina, typowa srednia ekipka ktorej trafil sie maly final jak naklejka w lays, ja juz sie nie moge doczekac jak ich dojada dzisiaj, tutaj juz paralizu nie bedzie jak w polfinale, gdzie Kev zapomnial jak sie gra itd itd , ja zagralem grubiej Belgow dla mnie lokata, pozdro
za ile zagrałeś? za 10 zł chyba, bo nie wierze że masz więcej jak ty na lokaty grasz w meczach o trzecie miejsce mundialu XD

U 0

Gość
za ile zagrałeś? za 10 zł chyba, bo nie wierze że masz więcej jak ty na lokaty grasz w meczach o trzecie miejsce mundialu XD
1. Nie gram w polskiej walucie
2. Nie, nie gram za 10 zl
3. Tak takie jest moje przekonanie, czucie i mam takie zdanie o tym meczu od poczatku
4. Nie mierz innych swoja miara
Pozdro

M 150

mattanderson

Użytkownik
1. Nie gram w polskiej walucie
2. Nie, nie gram za 10 zl
3. Tak takie jest moje przekonanie, czucie i mam takie zdanie o tym meczu od poczatku
4. Nie mierz innych swoja miara
Pozdro
Człowieku to jest mecz o trzecie miejsce MŚ XD jak można używać takich słów jak lokata w takim meczu, opanuj sie
to powiedz za ile zagrałeś, 20 euro? xd
bo zapałkowiczów co grają za potężne stawki z zapałek to tutaj nie brakuje, zanim ktoś sie wypowie na temat jakiś lokat itp itd to powinien mieć obowiązek wstawienia screena bo inaczej o pogadać to każdy może

U 0

Gość
Djoko to byl do gry pre jak stal po 2.0, teraz to juz jakies ochlapy

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Człowieku to jest mecz o trzecie miejsce MŚ XD jak można używać takich słów jak lokata w takim meczu, opanuj sie
to powiedz za ile zagrałeś, 20 euro? xd
bo zapałkowiczów co grają za potężne stawki z zapałek to tutaj nie brakuje, zanim ktoś sie wypowie na temat jakiś lokat itp itd to powinien mieć obowiązek wstawienia screena bo inaczej o pogadać to każdy może
można i też uważam, że dzis Belgia wygra. Po prostu dysponują bardzo dobrze zbilansowanym teamem, sporo doświadczenia i cwaniactwa w środku (Witsel + Fell), Hazarda + Rudego nie trzeba przypominać. Anglia niby solidna w defensywie a zajechanych Chorwatów nie potrafiła dobić. WIdać było co są warci gdy stracili gola i u większości reprezentantów UK pełno w gaciach.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Gieksa Katosy o 10 przegrywa z Gwarkiem Tarnowskie Góry 1:2 a o 18 gra kolejny towarzyski z Łódzkim Widzewem, ma ktoś jakieś info jakimi składami grali itp ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom