>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ping Pong
Evgueni Chtchetinine over 31 pkt @ 1.87 ⛔ (przeciwko Vostesowi)
Musiałby 0-3 przegrać, a mi się wydaje, że on nawet o wygraną powalczyć może.

Plażóweczka
Martin Ermacora/Moritz Pristauz-Telsnigg +8.5 @ 1.96 ✅
Po raz kolejny młodzi Austriacy niedoceniani, a przecież grają u siebie, gdzie w tamtym roku cuda w ich wykonaniu się działy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Peralta/Zeballos - Jebavy/Molteni 1 @1,54
  • Wg. mnie para rozstawiona z nr. 1 jest zdecydowanie lepsza od swoich rywali i szczerze mówiąc myślałem, że kurs będzie jeszcze niższy.
  • W tamtym roku odpadli tutaj w ćwierćfinale, więc okazja do polepszenia wyniku jest idealna.
  • Do tego bilans w tym roku 13W/5L, do tego 9 ostatnich spotkań Peralta/Zeballos wygrali, także forma jest. Rywale w tym roku na ziemi 2W/2L.

Do jakiegoś dubelka, albo singla do południowego jak znalazł.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Ermacory jakie show robią. No identyczna akcja jak rok temu. Oni w Wiedniu mogą każdego pokonać ????
Gienek Chtchetinine over 28.5 pkt @ 1.85 ⛔ na live wskoczyło i chętnie dokładam.
Chyba jednak h2h nie kłamało i Vostes ma sposób na Gienka.
4-1 --&gt; 4-6 w 3 secie. Dziękuje.

jessi 1,6K

jessi

Użytkownik
Miał ktoś sytuacje w etoto, że zagrał zakład na live z telefonu i zakład przyjęło, gdyż saldo się zmniejszyło, a potem po zakładzie ani śladu?

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
peffki peff w moim temacie, bierzcie i stawiajcie domy, samochody i zaciągajcie kredyty !!! peffki ????
Już patrzymy Mistrzu coś sobie wybierzemy ale nie żeby szaleć ,od razu kredyty brać ,niema sensu bo potem spłacać trzeba :p

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
2set Alison/Loyola @ 1.92 ✅
-2.5 @ 2.60 ✅
Alison tyra tego biednego Boutera na siatce. Gdyby nie robili głupich błędów na przyjęciu to spokojnie pierwszy set mógłby być i 21-14

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Newcastle Jets U19 - China U19
Total Over(2.5) 1.29
Tianjin Teda - Guangzhou Evergrande
Total Over(2.5) 1.35
Beijing Guoan - Hebei Huaxia Xingfu
Total Over(2.5) 1.5
2.61
Takie ako próbuje myśle ż ewejdzie szanse pół na pół
Zaryzykuje ostatni raz ako

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Peralta/Zeballos - Jebavy/Molteni 1 @1,54
  • Wg. mnie para rozstawiona z nr. 1 jest zdecydowanie lepsza od swoich rywali i szczerze mówiąc myślałem, że kurs będzie jeszcze niższy.
  • W tamtym roku odpadli tutaj w ćwierćfinale, więc okazja do polepszenia wyniku jest idealna.
  • Do tego bilans w tym roku 13W/5L, do tego 9 ostatnich spotkań Peralta/Zeballos wygrali, także forma jest. Rywale w tym roku na ziemi 2W/2L.

Do jakiegoś dubelka, albo singla do południowego jak znalazł.
⛔⛔⛔
Dokładam Peralta/Zeballos @2,82
3:6
⛔⛔⛔

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Istomin wczoraj pokazal , ze jest forma. Dzis ten mecz ogarnie 2:0. Drugi Niemiec do domu wraca ????
Marterer nie wiem czy ty ugra w calym meczy 4-5 gemow.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom