nole
Forum VIP
A gdzie Ty problemy tam widziales ? ????z problemami ale jednak na
A gdzie Ty problemy tam widziales ? ????z problemami ale jednak na
Chelsea w karnych @1.90 bet563
:slap:Tsitsipas-Donaldson TB w meczu @2 Bet365
Całkiem ciekawy kurs, dwóch dość solidnie serwujących zawodników.
No i przegrał . Szkoda , że niestety takie jawne sprzedawanie dzieje się na naszych oczach i nikt nic z tym nie robi . Odrazu takiego powinni po meczu zakneblować.Donaldson *5:4 w trzecim 40:15 i się łamie no ta heh czyli Tsitsipas mecz . Tymbardziej , że przed samym serwowaniem na mecz brał medicala więc jak coś będzie alibi na przegranie meczu . Szkoda słów na ten tennis .
Brak słów.. ????Donaldson @2.10
Ciężko tu pisać o handlu, On cały mecz słabo serwował - ten 1 serwis Jareda to była komedia, chyba raz na 1-2 gemy trafiał. Miał 2 MP i raz przestrzelił, a drugi raz przecież była dość solidna wymiana, dalej df i tyle. Typ nie chciał poddawać meczu i tak się skończyło, a jak już się do kogoś przyczepić, to prędzej do Tsitsipasa, bo w I secie grał swoje dopóki nie miał szansy na BP, lub tego 40-15. W I secie mógł powiedzieć, że zmiana czasowa tak na niego zadziałała i nic nie udowodnisz.. Temat rzeka, ale w 3 secie wałku tu nie było.No i przegrał . Szkoda , że niestety takie jawne sprzedawanie dzieje się na naszych oczach i nikt nic z tym nie robi . Odrazu takiego powinni po meczu zakneblować.
Spoko może mnie trochę poniosło z nerwów i snułem taki scenariusz ale strasznie mnie wkurzył bo miałem właśnie jego postawionego i zamiast cieszyć się z wygranej to z takiej sytuacji minus . No ale trudno nie pierwsza nie ostatnia pewnie będzie taka akcja .Ciężko tu pisać o handlu, On cały mecz słabo serwował - ten 1 serwis Jareda to była komedia, chyba raz na 1-2 gemy trafiał. Miał 2 MP i raz przestrzelił, a drugi raz przecież była dość solidna wymiana, dalej df i tyle. Typ nie chciał poddawać meczu i tak się skończyło, a jak już się do kogoś przyczepić, to prędzej do Tsitsipasa, bo w I secie grał swoje dopóki nie miał szansy na BP, lub tego 40-15. W I secie mógł powiedzieć, że zmiana czasowa tak na niego zadziałała i nic nie udowodnisz.. Temat rzeka, ale w 3 secie wałku tu nie było.
Siedzi!15.
Spotkanie: Nacional Asuncion - Botofago
Typ: Nacional over 1.5 gola (0:0 1min)
Kurs: 4.00
Bukmacher: Bet365
8/6