Uff
Po takim TB załamka razy dwa hahaha. Jazda Dżon gnęb murzyna.Kevin teraz załamka i płynie.
Dla mnie to on jest bialy ????Po takim TB załamka razy dwa hahaha. Jazda Dżon gnęb murzyna.
talent oczywiście spory, tego nie neguję, tylko chodzi mi o to że dojście do finału przy takiej obsadzie to powinna byc formalność, bo od początku była typowana do finału a nawet wygranej w całym turnieju. Popatrz chociaż na Kostiuk która dwa lata młodsza gra w turniejach seniorskich bo juniorskie jej już nie interesują. Ale oczywiście trzeba trzymac kciuki za Igę tak samo jak za Magdę Fręch czy Maje Chwalińską, bo zawsze przyjemnie kibicowac Polce w szlemie a na Radwańską już nie ma co liczyćWczoraj jakby grała z Kerber w półfinale zamiast Ostapenko to myślę,że większe problemy by miała Angie z awansem do finału. Ta Świątek ma potencjał.Sam w nią średnio wierzyłem ale jak pooglądałem jej kilka spotkań to widzę,że jest moc.Ma dziewczyna w zasadzie wszystko, jeszcze żeby dodać magiczną rączkę Radwańskiej w akcjach sytuacyjnych to byłby brylant.
Toż z Afryki musi być czarnyDla mnie to on jest bialy ????
ale południowej tam tak słońce nie grzeje ????Toż z Afryki musi być czarny
Żadne Fręch, Pitery, Linettki itp itd.One wszystkie razem wzięte do pięt tej Światek nie dosięgają. Z niej może być naprawdę konkretna zawodniczka.talent oczywiście spory, tego nie neguję, tylko chodzi mi o to że dojście do finału przy takiej obsadzie to powinna byc formalność, bo od początku była typowana do finału a nawet wygranej w całym turnieju. Popatrz chociaż na Kostiuk która dwa lata młodsza gra w turniejach seniorskich bo juniorskie jej już nie interesują. Ale oczywiście trzeba trzymac kciuki za Igę tak samo jak za Magdę Fręch czy Maje Chwalińską, bo zawsze przyjemnie kibicowac Polce w szlemie a na Radwańską już nie ma co liczyć
poczekajmy 2 lata niech pogra trochę w turniejach seniorskich, bo niektóre zawodniczki mają szczyt formy w latach 18-22 a niektóre 26-32 także dajmy jej pograć, bo talentów na szczeblu juniorskim to jest wiele, prawdziwa weryfikacja przychodzi gdy trzeba przejść za zawodowstwo.Żadne Fręch, Pitery, Linettki itp itd.One wszystkie razem wzięte do pięt tej Światek nie dosięgają. Z niej może być naprawdę konkretna zawodniczka.
blady ze wstydu że tak seta oddał.On jest bardziej blady od Iniesty, szczegol