Peralta/zeballos @2,80
Karpaty Lwów u21 over 1.5 gola
@3.45
1:0 pociągnęli mnie ladnie:cholerniezly:Rochin Sosnivka--Karpaty Lwów u 21
Over 2.5 @2.20 grubiej
brawa wiadomo, ale z drugiej strony nie ma się czym podniecać, Iga ma 17 lat czyli praktycznie jedna z najstarszych zgłoszonych do turnieju, dodatkowo obsada tez nie powala, bo poza 3-4 zawodniczkami to reszta poziom amatorski, zawodniczki które dopiero wchodzą do tenisa. Ale niech wygra turniej bo zawsze to zostaje jako osiągnięcie, mimo że to tylko turniej juniorskiIGA ŚWIĄTEK w finale juniorskiego Wimbledonu, brawo!!
2x
Wczoraj jakby grała z Kerber w półfinale zamiast Ostapenko to myślę,że większe problemy by miała Angie z awansem do finału. Ta Świątek ma potencjał.Sam w nią średnio wierzyłem ale jak pooglądałem jej kilka spotkań to widzę,że jest moc.Ma dziewczyna w zasadzie wszystko, jeszcze żeby dodać magiczną rączkę Radwańskiej w akcjach sytuacyjnych to byłby brylant.brawa wiadomo, ale z drugiej strony nie ma się czym podniecać, Iga ma 17 lat czyli praktycznie jedna z najstarszych zgłoszonych do turnieju, dodatkowo obsada tez nie powala, bo poza 3-4 zawodniczkami to reszta poziom amatorski, zawodniczki które dopiero wchodzą do tenisa. Ale niech wygra turniej bo zawsze to zostaje jako osiągnięcie, mimo że to tylko turniej juniorski