raczykk
Użytkownik
zwrotGórnik DNB @2.5
zwrotGórnik DNB @2.5
Powiem szczerzę, że od kilku dni myślałem nad Arką (lub 1 drużyna wygra co najmniej jedną połowę), ale ktoś pisał że sporo deszczu spadło w Gdynii i nie mam pojęcia jak może to wpłynąć na grę obu drużyn. W typach z ekstraklasy dałem typ x2 Cracovia (nie znałem składów, a Lech mnie zaskoczył).Co ty na to aby pograć 1x Arka oraz x2 Cracovia ?
W ogóle te turnieje jakieś komiczne, jakiś Bashilashvili i Berretini wygrywają turnieje, ich przeciwnicy to jakby jakiegoś paraliżu dostawali, ciekawe czy Isner też się zbłaźni i przegra z Harrisonem, wydaje mi się to raczej niemożliwe, Isner to jednak inny poziom niż Mayer czy Bautista i przede wszystkim serwuje jak facet a nie jak baba tak jak to robią panowie Bautista czy Mayer.Bashilashvili tzrobi znowu to samo przegra drugiego seta do.zera zeby wygrac w 3cim. Ale ten hamburg to.fajny ciekawy turniej
:bow:Brugge - Eupen 1 @1.30
Teplice - Dukla Praga 1 @1.67
AKO 2.17
W zeszlym roku hamburg wygral Mayer leo jako LL. Teraz basil jako kwalifikant. Danilovicz tez wygrala jako LL w moskwie to tylko dowodzi ze niektore marne turnieje czolowka gra tylko na zaliczenie i spelnienie wymogow. Wystarczy popatrzec na thiema gdzie polecial z jarrym by sie przygotowac do turnieju wyzeszj rangi u siebie i ma duza szanse go wygrac. Co do finalu w atlancie to powtorka z zeszlego roku i mam nadzieje ze skonczy sie tak samo bo poszlo troche kaski na 2:0 johna.W ogóle te turnieje jakieś komiczne, jakiś Bashilashvili i Berretini wygrywają turnieje, ich przeciwnicy to jakby jakiegoś paraliżu dostawali, ciekawe czy Isner też się zbłaźni i przegra z Harrisonem, wydaje mi się to raczej niemożliwe, Isner to jednak inny poziom niż Mayer czy Bautista i przede wszystkim serwuje jak facet a nie jak baba tak jak to robią panowie Bautista czy Mayer.
Szachtar 0,5 połowa 1.30
ogień
Varnsdorf - Mas taborsko
Varnsdorf ponad 2.5 @4.5
Taborsko poniżej 0.5 @1.95