Zepsuli PIT stopVettel wygra wyścig @3,25 STS!!!
No juz racczej przez to, chyba ze beda awarie czy SCZepsuli PIT stop
????Molchanovy
3.2
Płock over 0.5 HT
@2.2
Ogladasz to?Kubler 1 set @3,0 i mecz @1,91 mocniej
Dokladam Kubler mecz @2,7 jezeli sie nie podklada to wygra mecz
najlepsze? Gajos z Trałką? Serio?Ale skład Lecha, wszystko co najlepsze na ten moment tylko dlaczego akurat Burić? :movember:
Być może dziś Burić, w czwartek Putnocky
Patrząc na ławkę to można byłoby dać Cywkę za kogoś, ale wg mnie tak, najlepszy wybór choć do Gajosa jestem sceptycznie nastawionynajlepsze? Gajos z Trałką? Serio?
zawalil poczatek z 0:4 doszedl na 4:5 ale drugiego brejka nie odrobil. Licze ze mecz juz ogarnie bo ten kitajec to straszny ogor.Kubler 1 set @3,0
Jak to jest z tą ostatnią runda kwali? Ktos rozstawiony z 1 moze wejsc jako LL? Czy losuja z przegranychzawalil poczatek z 0:4 doszedl na 4:5 ale drugiego brejka nie odrobil. Licze ze mecz juz ogarnie bo ten kitajec to straszny ogor.
Co ty na to aby pograć 1x Arka oraz x2 Cracovia ?Ale skład Lecha, wszystko co najlepsze na ten moment tylko dlaczego akurat Burić? :movember:
Być może dziś Burić, w czwartek Putnocky
Arka myślę do grania, ale Cracovia? jak dla mnie bez szału w tej 1 kolejceCo ty na to aby pograć 1x Arka oraz x2 Cracovia ?
Był to 1 gol i Wisła strzeliła, ale że nie wygrała ? Chociaż do tego w Ekstraklasie można się przyzwyczaić, od początku dominują, w pierwszej połowie powinni już strzelić z 2 gole a remisują na koniecMłodzież z Górnika nie wytrzyma takiego naporu Wisły dlatego gram
Wisła wygra @2,1
Następny gol: Wisła @1,83
Fortuna