:champagne::dance::cash: jak musi wejsc to musi!!! 92:40 kogos z ta linia to ladnie ponioslo. 52 pkt przewagi i wtopa na kublerze zapomniana. Jeszcze zeby John ogarnal 2:0
ej Legia się łudzi że awansuje, wg mnie nie ma smudy żeby awansowali,mam fajne ako na awanse ako ok 4.60 za tysiaka całkiem sympatycznie to wygOLNda ????
ej Legia się łudzi że awansuje, wg mnie nie ma smudy żeby awansowali,mam fajne ako na awanse ako ok 4.60 za tysiaka całkiem sympatycznie to wygOLNda ????
11. Spotkanie: Guabira - The Strongest Typ: The Strongest over 2.5 gola (0:2 67min) Kurs: 2.75 Bukmacher: Bet365 12. Spotkanie: Real Potosi - Nacional Potosi Typ: Nacional over 2.5 gola (2:2 71min) Kurs: 2.00 Bukmacher: Bet365
Dzięki Liquid udało się złapać fajny kurs na Astralis na nuke, gdzie nie spodziewałem się takiego, ale ogólnie sprawili problemy Duńczykom po stronie terro i troszkę się bałem.
Tak czy inaczej brawo dla Astralis