>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Podoba mi sie gra Arsenalu, w co do końca nie mogę uwierzyć bo to Arsenal.. Od początku meczu świetnie trzymają linię a+p+o, nie ma miejsca w środku pola.
Guendouzi co zagrywa piłki mistrzostwo, prostopadle, na skrzydła, jakbym widział modrica. Czasami niepotrzebne dyskusje ale.. wyrobi się.
W ataku łatwo budują akcję, gra kombinacyjna super.
Zobaczymy jak to będzie wygladac w meczach o stawkę, ale na razie jestem podjarany jak z Chorwacją w m3czach towarzyskich przed ms. :movember::smoke::yes:
#jestemwszoku

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Ma ktoś pomysł jak mam zrobić zdjęcie mojej twarzy, trzymając obok dowód osobisty a w tle mam mieć maila od supportu 1xbeta?
Tak. Ja odpalałem meila na telewizorze 40 cali.
Poza tym jak Ci się uda to wypłacają kasę i rezygnuj z gry w ruskim bo w kolejnych dniach znowu dostaniesz blokadę. Przynajmniej ja tak miałem. I trochę grosza przepadło.

G 179

gajek

Użytkownik
Czyżby w Mazlezji szykował sie łamak? Kursy wariują. Mecz PKNS - Perak. Ma ktoś jakies informacje na temat tego spotkania?

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Melzer - Rola 1 @2,17
  • Melzer u siebie

• h2h 3:0 (wszystko na ziemi)

• Kurs tylko taki, że Melzer kilka dni temu kreczował, ale przy ewentualnym kreczu mamy zwrot, ale skoro wychodzi przed własną publicznością to myślę, że wszystko jest OK

Mecz 16:15
Powodzenia.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Zopp Berrettini
Tie break
2.6
Nie widze tutaj podjazdu do przelaman

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom