>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Jestem winny 1xbetowi przeprosiny hehe
Co prawda moja weryfikacja się ciągnie od poniedziałku i nadal nie mogę wypłacić hajsu ale pisałem, że nie odpisują na maile i trzeba na czacie pytać co wysłać itd.
To jednak moja głupia skrzynka pocztowa zawiniła. Okazało się, że na każdy mail odpisywali średnio max. w godzinę, tylko moja skrzynka nawet nie wrzucała tego do spamu, bo tam bym znalazł, ale wypierdzielała w kosmos do kosza każdą wiadomość od nich ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Spróbujemy skleić dubelka jak wczoraj z niemieckiego beach volleya.

Julia Laggner/Ziemer - Anika Krebs/Anne Krohn
1X2: W2
1.82 ✅
Peter/Sperl - Leonie Welsz/Lisa Arncholdt
1X2: W2
1.82 ✅
Krebs/Krohn dużo bardziej doświadczona para. Ziemer 19-latka bez większych wyników. Laggner też nic wielkiego jeszcze nie pokazała.
W drugim meczu stawiam na parę, która jest ograna na dużo lepszym poziomie niż rywalki. Młoda para, swego czasu uważana za sporą nadzieje ale na razie wyników wielkich nie robią. Regularnie grają w world tourze na mniejszych turniejach. Przegrały pierwszy mecz w grupie z siostrami Overlander i teraz musza wygrać żeby wyjść z grupy, tym bardziej że ostatni mecz grają z parą raczej poza zasięgiem.

Otrzymane punkty reputacji: +10
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Haha Mag nie trafił najprostszej możliwej żółtej na czyszczeniu ???? A chwilę wczesniej można było łapać frejma dla młodego @ 11.50 :eek:

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Iniesta poki co nie daje zadnej wartosci dodanej dla tego Kobe. Bardzo slabo gra ta druzyna i zupelnie Andres sie tam odnalezc nie moze w tych kilku meczach.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
A iga pieknie pograla. Pierwszy set 6:1 kurs na drugi set 1,14 a mecz 1,01. Drugi set przegrywa 0:6 w trzecim prowadzi 3:0 z dwoma brejkami i szansa na 4:0. Pozniej 5:2 i serwis i przegrywa po tb. Wiem ze mloda jeszcze ale z taka rywalka to powinna lewa reka wygrac. Do tego powinno jej zalezec ba pkt do rankingu. Szkoda bo ograla znacznie lepsze rywalki.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
A iga pieknie pograla. Pierwszy set 6:1 kurs na drugi set 1,14 a mecz 1,01. Drugi set przegrywa 0:6 w trzecim prowadzi 3:0 z dwoma brejkami i szansa na 4:0. Pozniej 5:2 i serwis i przegrywa po tb. Wiem ze mloda jeszcze ale z taka rywalka to powinna lewa reka wygrac. Do tego powinno jej zalezec ba pkt do rankingu. Szkoda bo ograla znacznie lepsze rywalki.
Iga sie po prostu uczy jak grac na livie;)) taka mloda a juz tak duzo potrafi ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom