>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Szybkie pytanie, o 18.00 Podbeskidzie - Termalica. Na Nieciecze 3,20 to nie lekka przesada? Przecież dopiero co grali w Ekstraklasie, skład lepszy od gospodarzy ewidentnie. Bielsko ograło w 1 kolejce GKS w Katowicach, ale oddali tylko 1 strzał na bramkę ???? . Czytałem na stronie, że Słonie wychodzą w Bielsku podstawową 11. Warto wchodzić?

S 112

staruch

Użytkownik
Szybkie pytanie, o 18.00 Podbeskidzie - Termalica. Na Nieciecze 3,20 to nie lekka przesada? Przecież dopiero co grali w Ekstraklasie, skład lepszy od gospodarzy ewidentnie. Bielsko ograło w 1 kolejce GKS w Katowicach, ale oddali tylko 1 strzał na bramkę ???? . Czytałem na stronie, że Słonie wychodzą w Bielsku podstawową 11. Warto wchodzić?
Jak był zdrowy opierdol od Witkowskich po ostatnim kabarecie to ładuj

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Boks
Dillian Whyte - Joseph Parker 2 @1.72
Darts
Jeffrey De Zwaan - Gary Anderson 2 @1.28
AKO 2.22

paozo 3,6K

paozo

Użytkownik
mieli juz lekko pyknac Bytovie tydzien temu... Ja bym tego nie ruszal, ewentualnie jedynie na live cos

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Wyplacilem z etoto o godzinie 13 i do teraz nie mam kasy na koncie. Zawsze czekałem około godziny bzwbk. Etoto odpisał że to zależy od banku miał ktoś taki problem

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Mam dnb Brage (w kuponie) bo dużo remisów między tymi zespołami więc dmucham na zimne ???? GL!
edit
heh 0-1 remis brałem pod uwagę, ale 2 to nie za bardzo ????
No to ci współczuję i sobie też bo przegrali 0:1 po golu w 95 min...co za dno.
Ik Brage vs Varnamo Szwecja typ: IK Brage win kurs: 2.05 (Etoto) jest 26 min i 0:0
0:1 ⛔
Dorzucam Islandie: Kari vs Huginn typ: over 3,5 kurs: 1,9 (Etoto) jest 8min i 0:0
4:0 po 78 min ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom