B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
brak słów:angryyy::facepalm:
????Sasnovich 2,90
????Sasnovich 2,90
:bell:Zopp Berrettini
Tie break
2.6
Nie widze tutaj podjazdu do przelaman
:dance: :cash: szybciuuutko :bow:LIVE
Hamburg - Monaco BTTS (1:0 43min) @1.67
Jak był zdrowy opierdol od Witkowskich po ostatnim kabarecie to ładujSzybkie pytanie, o 18.00 Podbeskidzie - Termalica. Na Nieciecze 3,20 to nie lekka przesada? Przecież dopiero co grali w Ekstraklasie, skład lepszy od gospodarzy ewidentnie. Bielsko ograło w 1 kolejce GKS w Katowicach, ale oddali tylko 1 strzał na bramkę ???? . Czytałem na stronie, że Słonie wychodzą w Bielsku podstawową 11. Warto wchodzić?
Perak lub remis @2,5
mieli juz lekko pyknac Bytovie tydzien temu... Ja bym tego nie ruszal, ewentualnie jedynie na live cosSzybkie pytanie, o 18.00 Podbeskidzie - Termalica. Na Nieciecze 3,20 to nie lekka przesada? Przecież dopiero co grali w Ekstraklasie, skład lepszy od gospodarzy ewidentnie. Bielsko ograło w 1 kolejce GKS w Katowicach, ale oddali tylko 1 strzał na bramkę ???? . Czytałem na stronie, że Słonie wychodzą w Bielsku podstawową 11. Warto wchodzić?
pewnie dostaniesz w poniedzialek, w sts bys mial szybciejWyplacilem z etoto o godzinie 13 i do teraz nie mam kasy na koncie. Zawsze czekałem około godziny bzwbk. Etoto odpisał że to zależy od banku miał ktoś taki problem
No to ci współczuję i sobie też bo przegrali 0:1 po golu w 95 min...co za dno.Mam dnb Brage (w kuponie) bo dużo remisów między tymi zespołami więc dmucham na zimne ???? GL!
edit
heh 0-1 remis brałem pod uwagę, ale 2 to nie za bardzo ????
0:1Ik Brage vs Varnamo Szwecja typ: IK Brage win kurs: 2.05 (Etoto) jest 26 min i 0:0
4:0 po 78 minDorzucam Islandie: Kari vs Huginn typ: over 3,5 kurs: 1,9 (Etoto) jest 8min i 0:0
Picknij traina, ugraj jedną rundę w TT...
TSG 1899 Hoffenheim - Heerenveen btts 1,87